Raadiosaatjad tavainimesele.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
anthillse

Kuna sellist teemad siin ei olnud siis mõtlesin et teen ja arutaks naduge selle üle.

Oleks vaja muretseda raadiosaatjad,esialgu ainult beebimonitoriks ja hiljem siis mujal kasutamiseks, leidsin kaks erinevad : Cobra MT975 ja Midland G6-XT millist neist oleks parim?
Või keegi oskab midagi paremad veel soovitada?
ill
Saabiklubi liige

Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tehnoturus on neid PMR-e lademes.. http://www.tehnoturg.ee/EE/3371 kõigil ehk otseselt seda titejälgimisfunktsiooni pole, aga VOX (käed-vabad) on enamusel ja see teeb sama asja ära ilmselt.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Garu

Mul see Cobra versioon vedeleb kusagil sahtlis, täpselt ei tea mis nr aga beebifunktsioon on peal, sai ka samal põhjusel ostetud. Toimis küll, aga pole just kõige tundlikum, reageerib alles kisa peale aga mitte niisama askeldamise peale. Midlandiga ei oska võrrelda. Kui huvi siis võin proovida anda juhul kui akud veel toimivad, pole ammu vaadanud. Tavalised AAA akupatareid käisid sisse, 4+4 tk.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Mul see Cobra versioon vedeleb kusagil sahtlis, täpselt ei tea mis nr aga beebifunktsioon on peal, sai ka samal põhjusel ostetud. Toimis küll, aga pole just kõige tundlikum, reageerib alles kisa peale aga mitte niisama askeldamise peale. Midlandiga ei oska võrrelda. Kui huvi siis võin proovida anda juhul kui akud veel toimivad, pole ammu vaadanud. Tavalised AAA akupatareid käisid sisse, 4+4 tk.

Minu Cobrade puhul saab seda VOX-i tundlikust reguleerida, ja absoluutselt ei kurda. Väga hästi ajavad beebimonitori fonktsiooni ära.
Andrus99
Saabiklubi liige

Kui midagi paremat (paraku ka kallimat) soovid, siis soovitaks miskit HYT-i toodangust ja LiIon akudega, mis ikka natuke kestavad ka.

Mine käi Tehnoturust läbi, nad räägivad sulle mis on mis ja mida tasub osta.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
muhv80

Kasutasin MT975 beebimonitori reziimi eelmisel nädalal esimest korda ja mina ei saanud küll aru missmoodi see toimib, kuna lapsed said toas enne pool minutit juttu ajada, enne, kui saatjast hääl tulema hakkas. Kui sel saatjal oli olemas mingi tundlikuse reguleerimise võimalus, siis mina seda kasutada ei osanud. :(
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Cobra MT600-l on peale VOX on - off´i kohe järgmine optsioon VOX L, ehk liis VOX level, millel on 5 astet.
anthillse

Suured tänud info eest ja ma üritan millalgi Tehnoturust läbi astuda.

Andrus 99- tänud soovituse eest aga hetkel üle 100€ maksta ei taha ja erilist vajadust kangema vastu pole.
Vasta