9-3 mootori juhuslik seiskumine ja mittekäivitumine

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
toomas

kas kellegil on juhtunud ka midagi sellist hullu et auto mootor sõidult lihtsalt enam ei tööta või käivitades lihtsalt käia kui palju tahad ei käi ja äkki pool tundi hiljem jälle läheb käima jälle.algularvasin et on bensu pump.aga käis tartus carringus pandi kompuutrisse ja uuriti igast küljest aga tol momendil auto töötas ja miskit viga ei näidanud .ja kaks nädalat nüüd hiljem hakkab jälle jama pihta.ei oska enam kuhu poole joosta.autosse istun ja mõtlen igakord kas jään teele või mitte.et kas keegi oskab anad nõu kust otsast hakata viga otsimia või on kellegil olnud samasugune probleem ja sai vea kätte ning oskab aidata.olen väga tänulik.tom.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Millise väljajaske aasta ja mootoriga on üleüldse tegu?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

jah, võib bensa pump olla küll aga võib olla ka midagi muud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
toomas

saab 9-3 98 aasta.2.0 mootor mmmm94kwvõi 96 kw ei mäleta täpselt kohe peast.
que

mul oli ka hiljuti sama kogemus ..bensupump või vända andur

99% et bensupump :cool:

terv
que
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Ühe teise automargi pealt küll, aga samad süptomid ja bensupump.
Kogenud Aeronaut. :drive:
toomas

alustan siis bensupumbast aga selline küsimus veel.et kui auto käima ei läinud käivitamise ajal jäi armatuuril põlema kolmnurk tuli kus hüüumärk sees.kas see on miski näitaja mulle abiks vea otsimisel või mitte.auto raamat on mul ka aga see puha prantsuse keelne ei saanud aru mida see tähendab.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See on üks kõva teade küll tegelikult... Aga samas mitte mootori töö koha pealt.

Lisatud failid
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
crowman
Auto: SAAB 9-3SC ; SAAB 96

See on üks kõva teade küll tegelikult... Aga samas mitte mootori töö koha pealt.

See tuli tähendab, et aitab ketramisest (lühidalt) :nono:
kroom
Auto: Viimati oli OG 9-3 automaat 1999 aastast

Kui see kolmnurk keset armatuuri on, siis enamasti on mingi jutt ka SIDi peal.

Kunagi jäi kõrvu (silma, siit foorumist) ka selline jutt, et ega OG ei peagi matsust tööle minema, mootori juhtimine olevat selline, et sekund-paar ketrabki ringi.
Kümme sekundit on siiski palju...
toomas

algatuseks vahetati carringus ära bensupumba relee.
toomas

täna hommikul sain siis võru tänaval seista ohutuledega ja puksiiri autot oodata.ja õnneks ei läinud ta ka carringus tööle ja esmaste katsete käigus selgus et viga pole bensupumbas vaid hoopis elektris.küünaldeni säde ei jõudnud.vähemalt on toimunud mingigi edasiminek.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

keegi võiks pealkirja kah korda teha. pole ju eriti hull lugu- lihtsalt väike viga tahaks otsimist.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
toomas

vabandust siis pealkirjast aga minu jaoks oli lugu väga hull.aga viga oli siis selline et vigane oli mingi nukkvõlli andur.mis ei andnud edasi impulssi ja sädet polnud .viga sai parandatud ja auto nagu uus nüüd.aitäh nõuannete eest.ja kui ma nüüd oskaks kustutaks oma hullu loo siit ära jalust.
tom
Vasta