Täna avastasin, et parempoolne esitule valgus on kergelt roosaka tooniga samas kui vasakpoolne on pigem roheka tooniga. Tõenäoliselt hakkab pirn vist läbi minema. Kui vahetama hakkan siis kas oleks mõistlik mõlemad pirnid korraga ära vahetada, et valgus mõlemal pool võrdne oleks ja mis firma pirnid oleks mõistlik hankida?
Edit: Oleks õigem olnud see teema sinna elektroonika alla sokutada aga seda märkasin siis kui juba teema tehtud sai.
Saab 9-3, 2004.a. Esituli roosaka tooniga
Teema liigutatud. Ainult 2 korralikku pirnitootjat on - Phlips ja Osram - vali maitse ja saadavuse järgi. Pigem tahaks näha kellegi masinal neid sinisema varjundiga ksenoonpirne - kas jääb ikka normaalne ja kas ka valgustavad hästi...
terv, teager
terv, teager
Käed on kriimustatud aga mõlemad esitule pirnid sain vahetatud. Paar asja oli millega parempoolse pirnivahetuse juures mässasin aga sain hakkama. Pärast oli vasakpoolset pirni juba lihtne vahetada. Kokku oli kolm asja mis aega võtsid.
1. Juhe hüppas selle kandilise plekkkarbi küljest ära ja ei saanud seda tagasi. Pärast avastasin, et see ongi nii tehtud, et juhtme saab külge panna alles peale seda kui see plekkkarp on pirni külge pandud.
2. Kuna vana pirni väljavõtmisel ei vaadanud mismoodi asendis see sees oli siis läks natuke aega selle nuputamisega mis asendis see peab olema.
3. Kummituutu, mis lambi taga oli ei tahtnud enam peale jääda ja ikka viskas kuskilt serva lahti aga lõpuks sain selle ka paikka.
Pirnidega läks nii et ostsin tundmatu firma pirnid mis maksid 28 eur tükk. Küsisin kas Philipsit või Osramit ka on ja Osram oleks maksnud 60 eur tükk. Igatahes mõlemad tuled on hulga heledamad kui nad enne olid ja mul tuju hea
Tegin pildi ka pirnide plastikümbristest aga seal on nüüd pildipeal juba vanad Philipsi pirnid sees.
Lisatud failid
1. Juhe hüppas selle kandilise plekkkarbi küljest ära ja ei saanud seda tagasi. Pärast avastasin, et see ongi nii tehtud, et juhtme saab külge panna alles peale seda kui see plekkkarp on pirni külge pandud.
2. Kuna vana pirni väljavõtmisel ei vaadanud mismoodi asendis see sees oli siis läks natuke aega selle nuputamisega mis asendis see peab olema.
3. Kummituutu, mis lambi taga oli ei tahtnud enam peale jääda ja ikka viskas kuskilt serva lahti aga lõpuks sain selle ka paikka.
Pirnidega läks nii et ostsin tundmatu firma pirnid mis maksid 28 eur tükk. Küsisin kas Philipsit või Osramit ka on ja Osram oleks maksnud 60 eur tükk. Igatahes mõlemad tuled on hulga heledamad kui nad enne olid ja mul tuju hea

Tegin pildi ka pirnide plastikümbristest aga seal on nüüd pildipeal juba vanad Philipsi pirnid sees.
Lisatud failid
No Philipsit oleks saanud näiteks siit või veel sajast eri kohast odavamalt kui siitmaalt hiinakaid.
Ma olen ka Ebayst igasugu asju tellinud aga kuna olen vahest veidi kannatamatu siis tahtsin asja kohe korda saada. Eks kui nüüd tõesti peaks need hiinakad läbi minema siis hangin paremad pirnid. Hetkel igatahes väga valge valgusega ja tegelikult eks enamik nodi tehakse tänapäeval kuskil Hiinas valmis ja kvaliteet ehk polegi nii kehva kui see oli kunagi aastaid tagasi. Poest, kus pirnid muretsesin olen ka varasemalt asju ostnud ja hinnad on ka paremad olnud kui kuskil mujal. Samas muidugi hea teada kui kuskilt poest saab veel soodsamalt sellise pirni kui 28 eur. tükist.