Viimasel ajal olen täheldanud, et peale vihma jookseb tagaluugi avamisel sellest vett välja. Luugi servade keskelt ning tagumise allääre aukudest ning seda vett tuleb sealt ikka palju. Usun, et justnimelt selletõttu on ka pagassi tagumised nurgad aeg-ajalt märjad. Kuskohas see vesi sinna kõige tõenäolisemalt pääseda võiks? Juhtmete torud luugi ülaservas tunduvad justnagu OK olevat.
Panin paar illustreerivat pilti ka juurde.
Lisatud failid
Vesi CSi tagaluugis
-
keenius
- Auto: Saab 9000; Saab 9-3ss; Subaru Impreza; Moskvits 2140SL
- Kontakt:
Millegi pärast on minu Aerol sama jama, peale vihma luuki tõstes hakkab sealsetest õhutus aukudest vett jooksma.
kogus olenevealt vihmast mõnikord jookseb umbes 50 sec seda vett sealt välja: Pole ise veel viitsinud uurida milline koht on sellle probleemi alguseks. Kui keegi teab võiks sellest ka meile teada anda.
kogus olenevealt vihmast mõnikord jookseb umbes 50 sec seda vett sealt välja: Pole ise veel viitsinud uurida milline koht on sellle probleemi alguseks. Kui keegi teab võiks sellest ka meile teada anda.
-
Kristjan19
Mul klassikul sama asi, ja vot ei teagi millest see tuleb, vahest tuleb seda vett sealt hulgim, aga teinekord peale pikka sadu ei tule midagi.
Ei hakanud eralti teemat tegema, äkki keegi vastab siis ka klassiku kohta siia teema alla
Ei hakanud eralti teemat tegema, äkki keegi vastab siis ka klassiku kohta siia teema alla