Keegi vahetab 9-3 maki ära?

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
110kw

Oleks vaja siis sellist inimest kes paneb mul autosse minu vana originaal kassetimängija asemele originaal cd mängija. Mingi VIN koodiga jama on sellel, ja ilmselt mingit tehnikat ka vaja selleks. 58161705, hea kui tartus asuks.
napoleon
Auto:

AFAIK on selleks tech2-e vaja, Tartus seda vist kellelgi peale Carringu ei ole. "Mingi jama VIN koodiga" tähendab seda, et cd mängija tuleb doonori küljest tech2 abil lahutada ning seejärel sinu autoga laulatda.
110kw

aga kui mul on VIN kood maki peal kirjas, kas niimoodi ei saa lahutada? Ilma et autot oleks vaja?
Kasutaja avatar
cilpkonn

Makk on seotud autoga, seega ilma Tech2 abita EI SAA.
Factor

aga kui mul on VIN kood maki peal kirjas, kas niimoodi ei saa lahutada? Ilma et autot oleks vaja?
Tegelikult kasuta otsingut, ja kohe leiad vastused.
Üks postitus, leitud teemast, mis on vast sulle oluline:
Algselt postitas: Motorhead
Algselt postitas: Factor
Mina sain sellest aru sedaviisi, et makk on laulatatud auto vin koodiga. Seega tähendabki seda, et võimalus, kuidas makki paigaldada on emsalt kirjutada Teh2-ga auto ajusse kuhu makk tahetakse panna, auto vin kust makk pärit on, siis võtab makk auto omaks ja lubab Teh2 ligi. Seejärel muudad makis ära auto vini ja siis uuesti ajus tagsi õige vini.
Sel juhul pole ju doonori juures techiga midagi teha? :conf:

Sorri OT pärast...
Tähtis ongi just see,mida doonori juures teed.Igal juhul tuleb pill doonorist softiliselt "lahutada". Kui seda pole tehtud,peab kindlasti teadma doonori VIN`i. Siis pead leidma sama aastakäigu masina,millel kirjutad Tech`ga ajudes VIN koodi üle ja lahutad pilli niimoodi.Pärast taastad autol õige VIN`i ja pill jääb "vabaks",kuni see järgmisse masinasse laulatatakse.
Viimane trikk ei pruugi alati õnnestuda,isegi,kui mõlemal aastakäik sama.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta