Välistemperatuuri andur

Teemad elektroonikast...
Vasta
ag

SID näitab nimelt 3kraadi valesti e. kui väljas 0,siis tema näitab +3 kraadi jne. ilmselt on väsimas termotakisti?
Kus kohas see asuda võiks ja kas seda on võimalik remontida? Kui ei ,siis kas keegi teab selle vidina hinda?
auto 9-5
Kasutaja avatar
hoclines

Olen minagi täheldanud, et mõõdikunäit reaalsest võimalikult välistemperatuurist üsna mitme kraadi võrra erineb ja ikka soojemat näidates...
Mis võib olla põhjus ja kuidas seda arstitakse?
teager

Kui ilmad soojemad olid (0 kuni +3ni), siis seistes töötava mootoriga välistemperatuuri näidik väitis mulle, et tal seal +13 kapoti all!!! Sõitma hakates muutusid numbrid ka reaalsemaks.
Eks ta seal kuskil mootori ligiduses pesitse, ning seepärast näitab sulle mootoriruumi temperatuuri ;)

terv, teager
ag

arvasin ka levat mootori läheduse süüdi aga ei,hommikul käivitades kui mootor külm ikka näit vale,samuti ka sõidu ajal näit ikka vale,see andur peaks olema kuskil ees kaitseraua allservas,nii,et liikudes peaks näit ka sooja mootoriga õige olema.
IFF
Saabiklubi liige

See andur on suhteliselt radika lähedal ees, ninaotsas. Suvel kui sai +25C ummikus istutud lõõskava päikse käes ning ees seisva summuti vastus näitas +52C. :P Minu näidik näitab igastahes täitsa õieti.
Iga ratas veab and then some!
zill

Minu autol (9k) seda andurit polnudki küljes. Aga kui küsimas käisin et kui palju see maksta võiks siis õeldi et umbkaudu 1000 eeku :(
Et mingi traadijupi pärast kilo välja käia, minu jaoks on seda palju.
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Kasutaja avatar
indrek

Eelmine talv valetas minu oma ka nii +5.
Kui muret kutsin siis Anti poisid kiskusid juhtmed tagant, tegid klemmid puhtaks ja korras.
ag

oskaks keegi täpselt öelda kus 9-5-el see temp. andur asub,ees stange all on suht lai mõiste,seda enam,et ei tea isegi kuidas see vidin välja näha võiks:freak:
suur

Algselt postitas: ag
oskaks keegi täpselt öelda kus 9-5-el see temp. andur asub,ees stange all on suht lai mõiste,seda enam,et ei tea isegi kuidas see vidin välja näha võiks:freak:

EPC'st raalisin sellise pildi välja. Number "8" on siis sensor. Isiklikult soovitan ka pistikud-pesad üle vaadata. Sensor ka läbust puhastada.

Lisatud failid
ag

suur tänu põhjaliku info eest,kus kohast ma võiksin sellise pildiraamatu leida???:eureka:
suur

Algselt postitas: ag
suur tänu põhjaliku info eest,kus kohast ma võiksin sellise pildiraamatu leida???:eureka:

ehh, kordamine on tarkuse ema. Otsingusse EPC ja infot tuleb ...

EPC teema - seal piisavalt infot kust otsida või küsida.
Trionic
Saabiguru

Otse spoila võredesse piiludes näedki juhi pool andurit.
Vasta