M: 9-5 aero aut.universaal 2000

Ost, müük, vahetus, rentimine, kinkimine...
Vasta
epsum

1. Saab 9-5 aero

2. universaal

3. must

4. 2000

5. automaat

6. 2.3 turbo 169kw

7. must nahksisu, kesklukk, makk-raadio-cd (7 kõlariga), 17" aero veljed suverehvidega (esimesed see kevad ostetud), 16" plekkveljed talverehvidega (võibolla kannatavad veel talve sõita), istmesoojendused, haagisekonks, taga toonklaas, udutuled. Kaasa korralikum rool (sõrmusega sõites on praegusel nahavärv kulunud, seepärast sai teine muretsetud, vahetada pole veel jõudnud).

8. 2600 eurot.

9. Kuna suure tõenäosusega jääb see auto sellest nädalast üle, siis peab jälle müüki panema. Sõitnud 268000km (dokumenteeritud), hooldusraamat+hoolduste arved. Saksast tellimise peale omal ajal toodud (saksas vahetatud garantiikorras turbo). Eestis mina teine omanik. Hooldatud enamvähem plaanipäraselt.

Kui viriseda tahta, siis paremal tagumisel rattakoopal värv kobrutab vähe, äravõetav haagisekonks ei ole enam äravõetav (sõbral õnnestus ta veidi viltuses asendis lukustada), juhiistme nahk hakkab kulumismärke ilmutama (vasakpoolne küljetugi), SID on ajaga invaliidistunud.

Viimase kahe aasta suuremad ostud /tegemised on olnud: uus korralik aku, 2x 225-45r17 suverehvid, esimesed korralikud pidurikettad ja klotsid, tagumised kettad-klotsid, sumbuti uus tagumine pütt, sumbuti esimene sukk on vahetatud.

11. Viimaseid päevi Tallinas, siis liigub lõunaosariikidesse ladustamisesse.

12. VIN-kood nõudmisel (ma ei viitsi õue vaatama joosta).

Auto24 kuulutus:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=281b

Loomulikult saab autot ülevaadata ükskõik millises pädevas töökojas, ostja soovil.

kontaktandmed: telefon siis 5266440, v toomasanijarv@gmail.com

Kui keski seda autot tahab, aga hind ebaõiglane tundub, siis pakkuge omapoolset nägemust hinnaks, luban et naerma ei hakka a jätan endale vabaduse mittesobiva hinna korral mitte müüa.
epsum

Ja info uuendatud ja üles ta läheb.
epsum

Hind 2300 eurot, või parim pakkumine

Kuna garaazh osutub kulukamaks, kui ma ootasin ja müügiga ma ei viitsi väga aktiivselt tegeleda, siis...

lammutus pakkus 1500 eurot selle auto eest. Kui keski on 2000 euro ringis huvitatud, siis võtku ühendust.

Kui ei ole, siis 1500 eest ei müü - vaid lähen rahvarallidele automaatkastiga universaalkerega aeroga nalja tegema järgmine hooaeg...
Vasta