Tere,
võtsin vabaduse kirjutada antud alajaotuse alla, kuna seda ilmselt külastatakse 9-3 omanike poolt kõige rohkem.
Soovin Tallinna ja just selle piirkonna Saabi omanikke teavitada ja hoiatada.
6 oktoobri öösel varastati mu 2004 aasta 9-3 tagumise pampri parempoolne liist.
5 detsembri ööl vastu tänast varastati parempoolne esiliist (selle peal on siis ka nn äraveo konksu väike kate) ja esimene iluvõre koos logoga (keskmine).
Võib eeldada ühelt poolt, et tegemist on nn tellimustöödega, teiseks on varga näol tegemist eriti jultunud tegelesega, sest raske uskuda, et ma teist korda kahe kuu jooksul sellise varguste ohvriks langesin juhuslikult.
Politseisse tegin avalduse täna. Ma ei ole naiivne eeldades, et see kodanik tabatakse, samas olen siiski väga tänulik kui hoiaksite silmad lahti, kuna just esimese keskmise grilli näol on tegemist suhteliselt spetsiifilise kaubaga, mida foorumistes ja mujal vabalt ei müüda. Seega võiks see silma jääda. Samuti kui teate, kedagi kes just selliseid teid kasutades võiks antud kaupa hankida. Samuti vaadake võimaluse korral, et te ise varguse ohvriks ei lange.
Kui kellegil on infot, siis mu nr on: 50 428 49
Ma nüüd ei teagi, kas jääda kolmandat korda ootama, auto on kinnises parklas kusjuures valges kohas kõnnitee lähedal, tänavaposti valguse all otse.
9-3 liistude vargused Kristiines
Pane ka Facebooki, seal levib info kiiremini. Ei oleks arvanudki, et sellised detailid ka huvi pakuvad, lammutuses küll juba neid inglise masinaid, hinnad ka soodsad. Arvestades seda, et keskviletsus pimendab linna, olukord ei parane ka.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
2004 a OG ?