Niih, kas on teadjaid mehi kes oskaks öelda, kus Tartus paigaldataks 9-5 -le karteriuulutus kit?
Helistasin Carringusse kes nagu kirjade järgi peaks Trt Saabe hooldama ja igati asjatundlik rahvas olema, aga sealt vastati, et pole sellisest asjast kuulnudki. Või sattus mulle lihtsalt miski vale mees toru otsa...
Ja veel, kas on mingeid alternatiive millega originaal tuulutus voolikuid asendada? Miski läbiproovitud materjal näiteks.
Karterituulutus kit?
OT: mulle on jäänud Carringus mulje, et nad tellivad VM-ist juppe mingi aja tagant. Noh, et transakulu poleks suurem kui jupi enda maksumus. Tartus on kohapeal olemas vist a'la küünlad ja muu väiksem pudi-padi. Provintsi värk.
Tartu taolises väikses linnas on mõistlik kohale minna ja sealsamas Märdil nööbist kinni võtta ja otse küsida, et kuda-mida. Kade ta pole siiani olnd, nõu on saand. Teised, kes telefonile vastavad, ei pruugi tõesti teada.
Tartu taolises väikses linnas on mõistlik kohale minna ja sealsamas Märdil nööbist kinni võtta ja otse küsida, et kuda-mida. Kade ta pole siiani olnd, nõu on saand. Teised, kes telefonile vastavad, ei pruugi tõesti teada.
Carringu mehed ei taha eriti Kit paigaldad, tellida saab kit nende juurest küll. Sai ise peale pandud ca 45 min tööd. Täpse juhise leiad http://www.genuinesaab.com/psi/files2/t ... 4%20en.pdf
1:Tühukäigu tuulutusklapp,see,mis vaakumvoolikute küljes ( klapikambri kaane ja drosselkapi vahel).Kindlasti kontrollida,et toimiks ainult ühes suunas ja oleks tihe.Võimalusel vahetada(ka voolikud).
2:Jäme tuulutusvoolik(algab samast kohast klapikambri kaanes,kust tühikäigu oma ja suubub õlipüüdurisse,sisselaske all,ploki küljes).On tihti umbes,või lihtsalt vanadusest kasutuskõlbmatu.
3:Metalltoru,kuhu suubub uus klappidega voolik(skeemil 13 tähisega).Tihti umbes,puhastada emulsioonist(valge sitt toru sees) vajadusel.
4:Viimane ja ka väga tähtis kontrollimist vajav koht on õliudu püüdur klapikambrikaanes. Paraku selle täielik kontroll eeldab kaane eemaldamist ja kui osutub,et kamber on umbes,tuleks see lahti puurida,kõik puhastada ja pärast kokku neetida.
Need siis asjad,mis lisaks KIT`le vajaks kontrollimist.
2:Jäme tuulutusvoolik(algab samast kohast klapikambri kaanes,kust tühikäigu oma ja suubub õlipüüdurisse,sisselaske all,ploki küljes).On tihti umbes,või lihtsalt vanadusest kasutuskõlbmatu.
3:Metalltoru,kuhu suubub uus klappidega voolik(skeemil 13 tähisega).Tihti umbes,puhastada emulsioonist(valge sitt toru sees) vajadusel.
4:Viimane ja ka väga tähtis kontrollimist vajav koht on õliudu püüdur klapikambrikaanes. Paraku selle täielik kontroll eeldab kaane eemaldamist ja kui osutub,et kamber on umbes,tuleks see lahti puurida,kõik puhastada ja pärast kokku neetida.
Need siis asjad,mis lisaks KIT`le vajaks kontrollimist.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
küsimus eelkõige troost ettevõttele, kuid ei keela ka teistel nõu jagamast.
Inimene (mina), kes ei ole täpselt 9-5 aero 169kw karterituulutusega kursis tahan, et mu autole vastavaid korrektuure põhjustav KIT paigaldataks. samuti kõik eelpool mainitud punktid üle kontrollitaks - seega mis ressursside väljaminekuga ma arvestama pean...?
ei tee uut teemat, sest midagi asun tartus ja otsin kohta...
Inimene (mina), kes ei ole täpselt 9-5 aero 169kw karterituulutusega kursis tahan, et mu autole vastavaid korrektuure põhjustav KIT paigaldataks. samuti kõik eelpool mainitud punktid üle kontrollitaks - seega mis ressursside väljaminekuga ma arvestama pean...?
ei tee uut teemat, sest midagi asun tartus ja otsin kohta...
Kui sa Sohne ei täpsusta masina aastat,ei saa ka sulle täpselt vastata.Uuematele ei saagi mingit KIT`i paigaldada,kuna mootorit ja välisseadmeid on tehases moditud.
Kit maksab kilo tuuris ja tunnike tööd.
-
tere! kas keegi annaks näpunäiteid ka karterituulutuse puhastusest. ...nimelt talvekülmadel -18 juures imes mootor kogu õli ja suitses kui hull. mootoril kadus ka võim....
keegi arvas, et karterituulutus tatti täis ja külmunud!? mida ültse ette võtta??
auto 93...2002...2,0T

auto 93...2002...2,0T
Midagi seal eriti puhastada ei ole...enam.
Tuleb uus süsteem paigaldada ja ülejäänud süsteemi osad üle vaadata.
mootori tervise huvides-nii kiiresti kui võimalik!!!
Tuleb uus süsteem paigaldada ja ülejäänud süsteemi osad üle vaadata.
mootori tervise huvides-nii kiiresti kui võimalik!!!
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
tänud....! et siis eikannata enam edasi veereda!:( arusaadav!
endast pole tegijat...arvatavasti pean otsima teostaja. ...kellel huvi auto üle vaadata...paluks teada anda! võtan lähiajal ühendust. tänud veelkord! elu vaja taas ratastele saada! NB! kusjuures ilma soojenemisega asi paranes.
eiotsi vabandusi!
endast pole tegijat...arvatavasti pean otsima teostaja. ...kellel huvi auto üle vaadata...paluks teada anda! võtan lähiajal ühendust. tänud veelkord! elu vaja taas ratastele saada! NB! kusjuures ilma soojenemisega asi paranes.

No minu allkirjas on kommunikatsioonivahendid kirjas..
Või peab puust ja punaseks tegema?
PS: Soojenemisega paranemine on kindel märk süsteemi mittetöökorras olemisest:eureka:
Või peab puust ja punaseks tegema?
PS: Soojenemisega paranemine on kindel märk süsteemi mittetöökorras olemisest:eureka:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
eiole vaja värvi ja puitu raisata...rasked ajad niigi!:) näen seda!;)