kas on väheke kõrge kütuse kulu
-
On keegi vähe kontrollinud kütuse kulu mingi aeg tagasi vaatasin näitas auto c.8 liitrit sajale,aga ei pööranud tähele-panu kunas oli palju linnas sõitmist ja nii jäi.Aga nüüd huvi pärast kruttisin ja ohhoo mida ma nägin 9,2 sajale.Kas ei ole isegi selle mootori kohta vähe liig.Kui nii võtta siis ega seda sorti 9-3 2,2 diisel mingi maantee mürsk,et nõnda kulutaks.
-
auto olnud mul c.5 aastat ja nõnda kõrge on see esmakortselt ,all on 19515 lamell.Ja kui anomaaliatest rääkida ,kui üks lõppeb siis siis teine või kolmas kohe kohe uksele koputamas.

- Scorps
- Auto: Saab 9-5 2009 1.9 TiD 129 kW
Enda autoga võrreldes ütleks, et ei ole üldse üllatav. Oleneb tõesti, kus ja kuidas viimasel ajal sõitnud oled ja millal viimati keskmist kulu nullisid. Ametlik linnakulu 2003. aasta 2.2 diisel-9-3'l (92 kW) ongi 9l/100 km! Palju ta sul enne siis võtnud on?
Mul 2000. aasta masin, 85 kW mootor ja maanteel 80nega ökotades 5l/100 km, üldise vooluga kaasa minnes ehk 95 km/h 6 liitri ringis. Igapäevaselt Tabasalu ja Tallinna vahet sõites ning linnas asju ajades tuleb keskmiseks nii 6,8 liitri kanti (talveajal rohkem). Samas näiteks ainult kesklinnas ukerdades ja ummikutes passides võib number ka 11-12 liitrini tõusta, kui ta keset ukerdamist ära nullida. Nii et tõesti oleneb.
Ütleme, et sama ajastu diiselpassatite tasemeni ei küündi, mis keskmiselt 5 ja maanteel 4,2 võtavad nagu foorumites räägitakse, aga saab ju ka palju hullemini. Kui rikkamaks saan, lasen kütusefiltri vahetada ja pihustid üle vaadata, ehk saab veel paremaks, sest olen kuulnud ka väiksemaid numbreid antud mootoril.
Mul 2000. aasta masin, 85 kW mootor ja maanteel 80nega ökotades 5l/100 km, üldise vooluga kaasa minnes ehk 95 km/h 6 liitri ringis. Igapäevaselt Tabasalu ja Tallinna vahet sõites ning linnas asju ajades tuleb keskmiseks nii 6,8 liitri kanti (talveajal rohkem). Samas näiteks ainult kesklinnas ukerdades ja ummikutes passides võib number ka 11-12 liitrini tõusta, kui ta keset ukerdamist ära nullida. Nii et tõesti oleneb.
Ütleme, et sama ajastu diiselpassatite tasemeni ei küündi, mis keskmiselt 5 ja maanteel 4,2 võtavad nagu foorumites räägitakse, aga saab ju ka palju hullemini. Kui rikkamaks saan, lasen kütusefiltri vahetada ja pihustid üle vaadata, ehk saab veel paremaks, sest olen kuulnud ka väiksemaid numbreid antud mootoril.
-
Eks see kulu on tavaliselt jäänud umbes 7 kanti ja talvisel ajal norm pakasega pole üle 8 läinud pigem on alla jäänud.Esimene kord kui cooler vähe katki oli siis tõusis sinna 9 juurde aga ei enam.