Kliimamootor 9-3 2000a.

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Gals

Kliima ei saa enam soojuse ja suuna reguleerimisega hakkama. Nagu ma aru olen saanud, peab siis välja vahetama kliimamootori?
Aga mis detail see kliimamootor konkreetselt on, kus asub, kuidas eemaldada?
Kas on keegi äkki ise seda vahetanud ja oskab detailset nõua anda või mõnele õpetusele viidata, kuidas vahetus käib.
Aga ennekõike muidugi oleks vaja uut mootorit, mida ma ka siin teemas siis palun.
Trionic
Saabiguru

Pole olemas mingit kliimamootorit,seega ka selle kindlat asukohta.
Kalibreeri süstee.Kui abi pole,pöördu mõne pädevama tegelase poole.
Gals

Hmm, okei. Kes oleks siis Tallinna piires pädevam kui Viking Motors?
Käisin oma murega seal, maksin 50€ et lihtsalt kindlaks teha täpselt, mis mu kliimal häda on, et temperatuuri hoidmisega hakkama ei saa ja vastuseks sain välja prinditud lehe, kus on kirjas, mida tellida vaja, et probleem lahendada ja seal seisab:

Kliimamootor (tootekoodiga 4365466) ja hinnaks 220,20 eurot.

Mõtlesin siis et hea küll, et ma mõtlen natuke, uurin ka mujalt, äkki on ka odavam lahendus. Ja nüüd on mul lihtsalt mõtted otsas, ei tea mida teha. Kas siis viia ikkagi Vikingisse ja lasta see olematu toode ära tellida ja lasta peale kruvida....
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Ju se mingi stepper mootor on, mis õhu suunamis labasi liigutab. Mine võta romulast järgmine ja keera külge.
Natukene netis surfimist ja peaksid hulga teemasi leidma, mis Su probleemi lahkavad.

P.s. romulas küsiti 10€ sihukse vidina eest.
Trionic
Saabiguru

Ei lagune need samm-mootrid.Lihtsalt reduktorid tuleb korrastada.

Teemaalgatajale trükiti lihtsalt ebakorrektne detaili nimetus:cool: .

edit: 9-3 ja ng`l võib sellist viga põhjustada hoopis ahjus asuv vigane õhusuunamise trummel- et servomootor ei suuda seda enam liigutada.
Vasta