Silikoonvoolikute jms tellimine - on kellelgi veel huvi ?

Turbod, jupid, vidinad...
Vasta
Andrus99
Saabiklubi liige

Plaan tellida mõned silikoonvoolikud ja jubinad siit:
http://www.siliconhose.com/

Olen sealt korra tellinud, kõik toimib ilusti.
Kaup tuleb UK-st seega pole mingit tollimaksu jms.

Kuna transa maksab ka midagi, siis ehk on kellelgi veel huvi selliste asjade vastu, saaks transakulu jagada... ?

Plaanin tellimuse ära saata hiljemalt 20 jaanuaril, seega andke teada, kel huvi on.

NB! Tellin vaid ettemaksu alusel, ehk kui kellegi konkreetne soov, siis tellimise hetkeks peaks vastav summa olema mulle laekunud, ma ei kavatse hiljem nende juppide realiseerimisega tegeleda. Lepime U2U teel täpsemalt kokku.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
ivark

Ega see vist enne ära ei tasu kui 4 või rohkem inimest koos on, sest transport on päris kallis ma vaatasin ja hetkel tuleks siit 3 m voolikut ikkagi odavam.
Andrus99
Saabiklubi liige

Nii ta on, paari m peene vooliku pärast pole mõtet sealt tellida ja ilmselt saab kõiki lihtsamaid lõdvikuid siit odavamalt.

Mul endal vaja just spetsiifilisi tükke teatud kindlate läbimõõtudega, mida siit leida suht võimatu.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
ivark

Mis mulle meeldis oli, et seal on igasugu valmiskomplekte ka.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kuigi tundub, et valmiskomplekte on ainult tonnisele saada.
ivark

Kuigi tundub, et valmiskomplekte on ainult tonnisele saada.
Seda küll jah, päris autopõhiseid aga oli ka lihtsalt kokku pandud selline elementaarselt vajalike juppide komplekt:
http://www.siliconhose.com/content.asp? ... alog=MS602

Lahe on ka, et valikus on peale tüüpilise sinise, punase v.vooliku ka kollast, oranži ja rohelist.
Andrus99
Saabiklubi liige

Palun see teema lukustada, hetkel ei ole enam aktuaalne.
Vasta