Nimetute öömäng - autasustamine 17 jaanuar kell 19.00
Poisid,meil on veel 15 minutit....sessiooni lõpuni...
http://www.youtube.com/watch?v=8euVOLwGtAk
http://www.youtube.com/watch?v=8euVOLwGtAk
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ah? Mis? Juba või?
Iisak vist istub juba esikus saapad jalas, kott seljas
Iisak vist istub juba esikus saapad jalas, kott seljas

Nii, käisin üle must have nimekirja 
TASKULAMBID koos varupatareidega, BINOKKEL, labidas, pukseerimisköis, kummikud, KUIVAD RIIDED, fotoaparaat koos DATA-kaabliga, internet autos/kodus, kompass, sidevahendid, pastakad, paberit, söök-jook.

TASKULAMBID koos varupatareidega, BINOKKEL, labidas, pukseerimisköis, kummikud, KUIVAD RIIDED, fotoaparaat koos DATA-kaabliga, internet autos/kodus, kompass, sidevahendid, pastakad, paberit, söök-jook.
Maasikad jäävad täna välja
- vaatan veel, kas mahub kellegile lisakoormaks kaasa:D

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Mina rohkem Mikuga ühes tiimis ei sõida. Ta lubas kõik kommid ise ära süüa.
Võimas pakike on jah. Saime ka paki lahti just.
Võimas pakike on jah. Saime ka paki lahti just.
Oli vägev! Tänud!
Tiim Nimetud alias korraldajad tänavad kõiki osavõtajaid.
Te kõik kannatasite meie kiiksud ära ja rohkemgi veel...
Kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud, siis palume sellest märku anda esimesel võimalusel!

:love::love:
:drink::drink:
Te kõik kannatasite meie kiiksud ära ja rohkemgi veel...
Kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud, siis palume sellest märku anda esimesel võimalusel!
-
- Jaan Tatikas
Aitähh neile Maasikatele, kes täna õnneks haiged olid (kiiret paranemist teile!) Ja suur aitähh Maasikate pealikule ja koduabilisele!
Jep, sellise tempoga mängus oleks tõenäoliselt ka C1-C8 ära võtnud, aga kuna mängu teises pooles hakkas selgeks saama, et ei tasu üle mõelda, siis võibolla lisaks veel D1-D? 
Aga huvitav oli esimest korda ka koduabilise rollis olla, enamasti olen olnud autojuht kes näeb mängu ajal ülesandeid vaid siis, kui koduabiline neid juba enne tiimi eelmiselt objektilt naasmist ära ei lahenda:)
Üldjoontes kiitus korraldajatele, järgmiseks korraks on kõrvataha panna ehk niipalju, et antud mänguga olid kas ülesanded liiga lihtsad, ülesandeid liiga vähe või kontrollaeg liiga pikk

Aga huvitav oli esimest korda ka koduabilise rollis olla, enamasti olen olnud autojuht kes näeb mängu ajal ülesandeid vaid siis, kui koduabiline neid juba enne tiimi eelmiselt objektilt naasmist ära ei lahenda:)
Üldjoontes kiitus korraldajatele, järgmiseks korraks on kõrvataha panna ehk niipalju, et antud mänguga olid kas ülesanded liiga lihtsad, ülesandeid liiga vähe või kontrollaeg liiga pikk

-
- Jaan Tatikas
Kopli liinide eest korraldajatele suurimad tänud. See maja kus alguses ringi kakerdasime oli tõeliselt sürr! Välisuks oli kinni löödud vineeriga aga välisukse taga oli vaid trepikoda aga mitte maja.
Trepikoda, uksed korteritesse, silmad ja korterinumbrid olid olemas aga uste taga oli mitu meetrit vaba langemist! Uste taga lihtsalt ei olnud enam midagi! Sürr mis sürr!
Munakivitee ja ilus rannajoon olid samuti ikka veel olemas!
Trepikoda, uksed korteritesse, silmad ja korterinumbrid olid olemas aga uste taga oli mitu meetrit vaba langemist! Uste taga lihtsalt ei olnud enam midagi! Sürr mis sürr!
Munakivitee ja ilus rannajoon olid samuti ikka veel olemas!
Tadadadadadarattttaaadaaaaaaaa!!!!!!
Smurfid-teil on veel....20 sekundit.... selle mängu võiduni...nii,et proovige uuesti....
:drink:
Ei,tegelikult oli hea mäng.
Iisak suutis küll korra Pirital meeskonnal moti maha tõmmata oma paukumisega aga õnneks käis tagapingilt üks hele laks ja edasi olin ma korralik
Positiivse poole pealt veel niipalju,et pärast suure vere mahapesemist ei olnudki küünarnukid nii katki!
Negatiivse poole pealt lähme hetkel Mustamäele EMO-sse. Põlv on ikka korralikult paigast ära ja jäme nagu tammepakk...
Aga muidu oli tore
Ja Smurfid, teil on veel 20 sekundit... esimese võiduni...nii,et tehke uuesti....
Smurfid-teil on veel....20 sekundit.... selle mängu võiduni...nii,et proovige uuesti....

Ei,tegelikult oli hea mäng.
Iisak suutis küll korra Pirital meeskonnal moti maha tõmmata oma paukumisega aga õnneks käis tagapingilt üks hele laks ja edasi olin ma korralik

Positiivse poole pealt veel niipalju,et pärast suure vere mahapesemist ei olnudki küünarnukid nii katki!
Negatiivse poole pealt lähme hetkel Mustamäele EMO-sse. Põlv on ikka korralikult paigast ära ja jäme nagu tammepakk...

Aga muidu oli tore

Ja Smurfid, teil on veel 20 sekundit... esimese võiduni...nii,et tehke uuesti....

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...