Tutvustaks siis inimestele ka oma Saabi, kuna eelmine auto Eesti pinnal tänavaliiklusesse paraku ei jõudnudki siis tuli midagi muud sõitmiseks vaadata. Tegemist siis minu tädi vana autoga, kuna ta ise sellega üldse väga vähe liikles, siis aeg-ajalt ma sellega ikka sõitsin. Lõpuks oli nii, et millegipärast ei tahtnud auto enam koostööd teha ja suri mingitel teadmata põhjustel lihtsalt välja. Seisis terve talv läbi õnnetult maja ees ja ootas, et keegi talle elu sisse puhuks. Tädi ise enam ei viitsinud nende vigadega tegeleda ja andis auto meile ära.
Kuna Check engine põles, siis üritasime isaga neid veakoode lugeda, tegime isegi spets lüliti ja värki kuid ei mingit tulemust.

Kevadel oli mingite kaevetööde tõttu vaja autot liigutada ja töömehed, kes seda tegid ei hammustanud läbi, et käigukangi ei rebita toore jõuga Park asendist Neutrali peale.

Praegu pilte väga pole, eks kui tagasi Tallinnas olen siis teen rohkem.
Suvel kui tööd saan, siis plaanis lasta ukse alt ääred ära keevitada ja mõned väiksemad kriimud ustel korda teha, samuti peaks mootori üle käima, kuid hetkel sõidab.
Kütusekulu on ainult natuke valus üliõpilase rahakotile, aga see eest on ka minek vastav

Ühe sellise poolpiduse pildi leidsin siiski