Külmade ajal hakkas põlema armatuuris seesamune autokontuur koos punaste tagatuledega ja pole nüüdki soojade ilmadega ää läinud, Kas on mingi andur kinni jäänud. Tavaliselt nagu pidurile vajutades kadus ikka ära . Kas on teada põhjusmiks selline asi tekib .
Mul naabril ka 9000 tal oli eelmine aasta sama jama ühel hetkel kadus ise ära ,on ka loogilist põhjendatud seletust olemas.
Imelik tuluke põleb
Muuseas, ka mul läks jäi see tuluke kolekülma pakasega põlema. Tol momendil ei olnud mahti välja kontrollima joosta (õigemini polnud kedagi kes pidurit vajutaks), aga järgmise käivitamise ajal see tuluke enam põlema ei jäänud. Eks ta kuidagi külmaga ole seotud.Algselt postitas: vulkanus
Külmade ajal hakkas põlema armatuuris seesamune autokontuur koos punaste tagatuledega ja pole nüüdki soojade ilmadega ää läinud, Kas on mingi andur kinni jäänud. Tavaliselt nagu pidurile vajutades kadus ikka ära . Kas on teada põhjusmiks selline asi tekib .
Mul naabril ka 9000 tal oli eelmine aasta sama jama ühel hetkel kadus ise ära ,on ka loogilist põhjendatud seletust olemas.
Algselt postitas: qdwin
Kui üks kekmise stoptule pirnikestest ei anna kontakti või on läbi põlenud, näitab ka et piduritule pirnidega on jama
3 pirni peab läbi olema,siis piktogramm reageerib
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989