saab 9-3. 2.0t. 129kw 2003a Mootori probleemiga!
-
Tervist on selline probleem et üks hetk hakkas mootori juurest tulema hirmsat heli. kui on neutraali peal siis ei kostu mitte ühtegi heli ja mootor töötab ilusti, aga kui on drive ja parkingu peal ja tühipööredel koliseb ja kui gaasi annad hoiad 2500p peal siis ei kolise ja kui läheb üle 3000p hakkab uuesti hirmsasti kolisema.äkki keegi oskab õelda mis võib olla probleem.
Nagu ma sulle telefonis juba vastasin-väga raske on niimoodi autot parandada.
Sa saad siin seinast-seina pakkumisi.
Mis järgmiseks-hakkad kõiki võimalikke veaallikaid järjest välja vahetama?
Jube kulukaks kipub sl teel autoremont minema...
Sa saad siin seinast-seina pakkumisi.
Mis järgmiseks-hakkad kõiki võimalikke veaallikaid järjest välja vahetama?
Jube kulukaks kipub sl teel autoremont minema...

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
mul sellesmõttes on seda autot raske üheskohast teise saada kuna ajapuudus on nii suur, nagunii mul on plaanis paljud osad välja vahetada kuna ma ei tea paljusid asju mis sellel minemis äärepeal olla võib nii või teisiti läheb kulukaks aga pärast ma vähemalt tean et mu auto on täiesti korras
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kahjuks puudub teemaalgatajal profiilist asukoha märge... Aga ma millegipärast arvan, et lase puksiiriga auto töökotta viia ja las siis inimesed vaatavad. Kui sul nagunii on vaja töid teha seal kallal, siis mis vahet seal on kas sõidad ise selle puksiiriga kaasas või mitte?
-
auto ongi juba esinduses olnud mitupäeva, aga seal on paljud inimesed vaatamas käinud ja üritanud midagi teha aga nad ei oska õelda mis võib olla.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
auto ongi juba esinduses olnud mitupäeva, aga seal on paljud inimesed vaatamas käinud ja üritanud midagi teha aga nad ei oska õelda mis võib olla.
ei usu!!
nad oleks vähemalt mootori vahetamise võimaluse sulle välja pakkunud. esindus saab kõigega hakkama, aga äkki sa lihtsalt ei tahtnud, et läheb kalliks?

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
ma juba arvestasin sellega et mul see lõbu kalliks läheb kuna auto on vaja korda saada ja liikuda on vaja. aga mootor on korras ja arvatav viga on starteris
- ivomets
- Vanasaabikala
no starteriga pole ju mingit probleemi, seda remontida on käkitegu. tunni- pooleteist töö

-
nad nüüd tegelevad sellega seal esinduses ja üks ütles veel et hammasvöö võib olla lahti sellepärast selline kõrin sisse tuleb ka
- ivomets
- Vanasaabikala
aga kui hammasöö lahti on kuidas siis masina käima saab?
uuri seda asja ikka ka!
ja starteri vea kindlaks tegemiseks võiks auto ühe - ja teise külje kordamööda ülesse tõsta, ehk auto kreeni ajada; kui siis midagi räagina suhtes muutuab, siiis võib tõesti starteri viga olla.... see muidugi siiis kui muidu arvuti abil starteri viga diagnoosida ei saa.
uuri seda asja ikka ka!

ja starteri vea kindlaks tegemiseks võiks auto ühe - ja teise külje kordamööda ülesse tõsta, ehk auto kreeni ajada; kui siis midagi räagina suhtes muutuab, siiis võib tõesti starteri viga olla.... see muidugi siiis kui muidu arvuti abil starteri viga diagnoosida ei saa.

-
ma lähen sinna kohapeale ise ja siis ütlen neile seda edasi et las proovidad sedamoodi ka. Et ma annan pärast poole teada mis sai
Igaks juhuks küsiks, millises esinduses see auto siis on? Kui asukohaks on märgitud Viljandimaa, siis lähim Saabi esindus on Tallinnas Viking Motors, kui mõtled esinduse all suvalist töökoda või mõne muu margi esindust, siis ei pruugi sealt tõesti pädevat nõu ja abi saada.
-
praegu on viljandi honda esinduses auto ja seal on käinud kolme autotöökoja töötajad vaatamas, vw unistari ja toyota esinduse omad
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Mina käin samuti oma autodega vaid Tallinnas...soovitan Sulle seda samuti. Ega siin Viljandis eriti neile pädevat ei ole. Kahjuks! Helista Iisakule, lepi aeg kokku ja arvan, et saad oma probleemi lahendatud.
-
teeks seda hea meelega aga ei jõua enam peab kellegi teisega rääkima kes minu eest asju ajaks edasi kuna puhkus saab läbi mul kohe
-
leidsin ka nüüd aega et kirjutada mis oli saabil viga! viga oli käigukastis turbiin oli lahti sees. nüüd sai kõik uuesti ilusti tugevasti kinni pandud ja on veel vahetatud vajalikud asjad ja nüüdsest on saab täiesti sõidukorras!