Eessõna: Ilusal 2 jaanuari hommikul sai saarepäält Tallinnasse autot ostma sõidetud. Välja olid vaadatud 3 bmw-d, 1 wv, 1 toyota avensis ja 2 audit. Tagasi jõudsin hoopis Saabiga. Sai masinat enne ostu lausa kahel päeval testitud proovitud, maanteel, linnas, pimedas, valges, üle vaadatu kõik mida vaadata oskasin. Nii kui ma esmest korda sisse istusin autosse olin peaaegu kindel, et see vist ongi SEE. Masin super vaikne, mugav, hästi juhitav ja hea kiirendusega ( eriti kui S kangi peal alla vajutada).
Kõik nagu oleks väga ilus aga siiski, siiski. Ei möödunud asi viperusteta. Nimelt enne päälinnast lahkumist otsustas mootori tuli põlema hakata. Õnneks oli eelmine omanik aus mees ja sai kohe Troost Autosse sõidetud. Miskine vaakumvoolik oli vigane. Asi vahetatud ja korras. Sama lugu oli olnud ka mõnda aega varem mingi teise vaakum voolikuga ja lõppkokkuvõttes soovitati ikka kõik ära vahetada, pidavat vist oma 4 meetrit neid seal mootori ümbruses väänlema. Ühesõnaga nüüd siis põleb jälle mootori tuli ja kapotiall jälle ulgumine...

Minu esimesed küsimuse siis järgmised:
1. Kas on võimalik kusagilt interneti avarustest leida pilte õhusüsteemist, milliseid voolikuid vahetada. Samuti oleks hea teada, et mis mõõdus ja kui palju neid peaks olema? Kui juba laiali kiskuda siis võiks nad ka käepärast valmis ostetud olla.
2. Kas 9-5 karteripõhi käib tõesti ainult silikooniga alla? Mingit tihendit kindlasti ei ole? Käisin asja uurimas teenindusest ja neil sellist varuosa ei näidanud!
3. Kui juba õlivahtuseks läheb kas oleks mõistlik teha ka mootoripesu? Ja mis marki õli soovitaksite sinna panna? Samuti on teretulnud kõikvõimalikud näpunäited mida veel võiks jälgida või teha nende toimingute käigus ( ei ole jõudnud tervet foorumit veell läbi lugeda.