Küsimus mul järgmine: Kas nii peabki olema, et kui näiteks signalisatsioon andis häire ja kohe ma sellele ei reageerinud, siis hiljem signalisatsiooni välja lülitades jäävad tuled ikkagi vilkuma. Ma võtan puldist küll signa maha ja uksed avanevad ning autogi käivitub, aga vilkuvad ohutuled pean välja lülitama juba ohutulede lülitist. Või on signalisatsiooni paigaldaja miskit ühendanud valesti?? Signalisatsioon on paigaldatud siis juba siin eestimaal auto edasimüüja poolt.
Edit. Alarmi marki ei oska öelda, sest see integreeritud auto võtmega koos töötama. Aga Cobra alarmiga arvatavasti tegu pole, vaid mingi odavama asjaga.
9-3 signalisatsiooni paigalduse viga või mitte?
Lihtsaim viis on vist siis otsida üles see, kes mu Saabile signalisatsiooni peale pani. Arvatavasti Saabiremontijatel poleks niipalju rõõmu teise töö ümbertegemisest? Samas Saabi gurud teaks, kuhu miski tegelikkuses peab ühendatud olema 
Minu mäletamist mööda ka oma masinal jäävad tuled vilkuma. Mingis mõttes on see ju loogiline. Kuidas siis veel muud moodi sulle teada anda, et su auto alarm töötas vahepeal?
..näiteks signalisatsioon andis häire ja kohe ma sellele ei reageerinud, siis hiljem signalisatsiooni välja lülitades jäävad tuled ikkagi vilkuma.
Ja kaua nad siis vilguvad? Kuni aku tühjaks saab?
Ei tohiks nii olla.
Signa ikka lõugab mingi aja ja siis jääb vait ning suunatuled lõpetavad ka vilkumise.
Teada saad SID-ilt, et vahepeal on alarm käivitunud.
Signals when the alarm is tripped
If the alarm is triggered, the following alarm signals will be set off:
• all direction indicators flash for 5 minutes.
• the horn sounds for 30-second intervals with 10-second breaks (max. 10 cycles).
The signals can vary between markets and due to legal and insurance requirements.
Lisatud failid
Ei tohiks nii olla.
Signa ikka lõugab mingi aja ja siis jääb vait ning suunatuled lõpetavad ka vilkumise.
Teada saad SID-ilt, et vahepeal on alarm käivitunud.
Signals when the alarm is tripped
If the alarm is triggered, the following alarm signals will be set off:
• all direction indicators flash for 5 minutes.
• the horn sounds for 30-second intervals with 10-second breaks (max. 10 cycles).
The signals can vary between markets and due to legal and insurance requirements.
Lisatud failid
Ehk on see tingitud järelpaigaldatud signast. Nii ka minul.. Ja sellist 'triggeri' pilti pole veel kohanud.