9-5 rattalaager
rattalaagri maksumusele pead arvestama juurde ka vahetamise hinna, seda sa kodus põlveotsas ei vaheta kuna esimesed rattalaagrid pressitakse sisse. Kõige odavam on sul niimoodi, et võtad ise alt ära ja viid töökotta pressimisse ning kui vana välja võetd töökojas ning uus sisse pressitud,.siis paned ise alla. Kuid kui jamada ei viitis, siis lase töökojas ära vahetada.
Uuematele 9-5-le ei leia jah lihtsalt laagrit enam.
Kui ma õigesti mäletan siis lasin eelmine aasta 2002a masinal tagalattalaagrid ära vahetada. Remondimees andis mulle all olevate laagrite mõõdud ning läksin võtsin letikaubana laagrid. Külgepressimine käis kiiresti
Ahhh mis seal ikka vahet, esimene või tagumine, üks laager puha... </irony>Kui ma õigesti mäletan siis lasin eelmine aasta 2002a masinal tagalattalaagrid ära vahetada.
Kas nad mitte kõik pressides ei käi? Vb olid esimesed, kuid mäletan teisiti.
..ja laagrit ei ostnud mitte autotarvete poest vaid Tartus Tähe tn poest, mis müügb kõiksugu laagreid.
Kas nad mitte kõik pressides ei käi?
Ei käi, uuematel on se laager sinna rummu sisse ehitatud ehk siis se rumm ongi nagu laager.
Kui ma nüüd õigesti mäletan, sest ükskord sai neid tellitud ja telliti vanema oma kogematta, sest auto oli mingi ülemineku varjant (2001 lõpp 2002 algus) ja arvuti andis kahte tüüpi.
Aga need vanematüübi laagrid olid vist samad mis tonnisel.
EDIT: esimesi mõtlesin