Tere,
oskate ehk nõu anda, mis võib tekitada esisillas (tundub, et vasaku esiratta juures) kõvat kriuksuvat heli. Paremale pöörates ei kriuksu, otse sõites ühtlasel kiirusel siledal teel ei kriuksu, väikesel kiirusel tavalisel auklikul teel kriuksub häirivalt, vasakule pöörates ja seejuures natuke pidurdades on tunne et miski kukub kohe alt ära, väikesel kiirusel õrnalt pidurdades sama lugu.
Krigin tekkis peaaegu üle öö.
Kas võib olla amordi tugilaager - see peaks vist rohkem raksuma kui kriuksuma?
Pole olnud võimalust masinat veel kuhug kanalile ajada ning kas ma siiski ise seda tuvastada suudaks - veermik minu jaoks suht must maa.
Tänud ette!
Kriuksumine esisillas
-
ARZT
- Auto: 9000 Aero, III Gen Camaro350, Chevy AstroVan, Chevy TransSport, Volvo242
Mul oli sarnane jama. Juba hakkasin rattalaagrit kahtlustama, jõudsin äragi tellida....Aga sama äkki kui see tekkis, ta ka kadus. Tõenäoliselt oli mingi kivi vms kuskil vahel. See võib ikka väga jubedat häält teha 
Tasub uurida jah kõigepealt piduriketta taga olevat plekki, et sinna vahele ei oleks mingit kivi sattunud, samas võivad klotsid hakata otsa saama või siis laager. (ühegi puksiga ei tohiks hakata kriksuma midagi)
Kes sõidab?
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=20567
Siin minu murega teema
Lõppes kaa laagri vahetusega
Siin minu murega teema
Lõppes kaa laagri vahetusega
Kes sõidab?
Katus sõidab!