UNO AUTO ostis Saab 9-5
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
С ними и раньше бывали такие вещи!
Как-то договаривались.
Зайди на их и-страницу там есть номера.
Когда купил? Если срок большой то ничего уже не докажешь.
Как-то договаривались.
__In Boost We Trust__
я купил в апреле, когда пригнали в ригу и сделали диагностику, то позвонил Уно и сказал, что проблемы с акпп. ее делали не спеша две неделе. теперь есть счет для оплаты, где весь перечень проводимых работ. мастерская авторизованная в риге их всего две, чисто по ремонту акпп. по лкп тоже капот просто перекрасить не получится, коррозия внутри. буду пытаться дозвониться Уно, может куда уехал. ну вообще осадок уже есть.
вот фото Хирша, он недавно покинул стоянку после полугодичного простоя, что при выезд со стоянке проржавел бензофильтр и потек бензин. пришлось менять фильтр и потом возникла еще проблема.С ними и раньше бывали такие вещи!
Как-то договаривались.
мдее, некрасивая история... у меня друг ездил как раз за несколько дней эту машину смотреть и тоже обратил внимание на капот и двери, хотя и машина неплохого года да и пробег не такой, чтоб прямо ржавая была, на коробку внимания не обратил. Сама по себе машина еще с лета у них стояла, видать не просто так, что цену в итоге так снизили, на всякий случай их контакты: http://www.unoauto.ee/contact.php
Удачи!
masin oli 2005 aero, tuttav käis märtsi lõpus 2 korda vaatamas, pani imestama ka, et kapott ja uksed läksid punnitama, oli ka korralik rooste, kuigi auto Sveitsist ning läbisõit üsna väike, ka hind oli lõpuks 4300.- ning oli juba plaan nädalavahetusel masin soetada, õnneks keegi jõudis juba varem ta osta...
Удачи!
masin oli 2005 aero, tuttav käis märtsi lõpus 2 korda vaatamas, pani imestama ka, et kapott ja uksed läksid punnitama, oli ka korralik rooste, kuigi auto Sveitsist ning läbisõit üsna väike, ka hind oli lõpuks 4300.- ning oli juba plaan nädalavahetusel masin soetada, õnneks keegi jõudis juba varem ta osta...
да машина стояла давно я с осени 12 года общался по ней. меня заверяли, что хорошо, машина из швейцарии, но сразу сказали пробег другой, больше 220 т.км.
так вот когда ее выгнали и потек бенз заменили фильтр и тут мои перегонщики прокатились по району и уже собрались оплачивать, когда я говорю проедь и проверь дует турба или нет и при запуске появился стук. вот и купили. и мне все это по телефону трактуют, мол стук между двс и акпп. короче мои уехали обратно в ригу, движку вскрыли, прогорел поршень в 4 цилиндре, как мне сказал Уно, но точно не знаю, заменили собрали.
и вот так с акпп, короче тачка мертвая была, повезло твоему другу, что не взял ее.
так вот когда ее выгнали и потек бенз заменили фильтр и тут мои перегонщики прокатились по району и уже собрались оплачивать, когда я говорю проедь и проверь дует турба или нет и при запуске появился стук. вот и купили. и мне все это по телефону трактуют, мол стук между двс и акпп. короче мои уехали обратно в ригу, движку вскрыли, прогорел поршень в 4 цилиндре, как мне сказал Уно, но точно не знаю, заменили собрали.
и вот так с акпп, короче тачка мертвая была, повезло твоему другу, что не взял ее.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Kõik need eelpool kirjeldatud vead olid ju enne ostu ka näha. Nagu ka ülalpool sass kirjutab. Pigem on koer sinna maetud, et tehing auto edasi vahendada läks hapuks ja masin "jäi kätte" Minu meelest üritasid sa seda masinat osta oma 1,5 kuud.
Paar pilti ka:

Pilte on palju ei hakka kõiki üles laduma. Veider, et inimene käib autot eelnevat mitmeid kordi vaatamas ja ei näe mida ta ostab.
E: Olen olnud pikemat aega teema algatajaga kirjavahetuses kuna algul soovis velgi osta ja pärast seda küsis ka ostuabi.
Paar pilti ka:

Pilte on palju ei hakka kõiki üles laduma. Veider, et inimene käib autot eelnevat mitmeid kordi vaatamas ja ei näe mida ta ostab.
E: Olen olnud pikemat aega teema algatajaga kirjavahetuses kuna algul soovis velgi osta ja pärast seda küsis ka ostuabi.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Käisin ka seda hõbedast vaatamas aga minust ta sinna jäi. Võtsin samast kohast ühe teise, ostueelne kontroll esinduses ja ei mingit hilisemat nuttu foorumis.
Üks ostab autot teine läbisõitu.
Samas see Aero Hirsch oli ikka nalja hinnaga ka. Hirschi soft, amordid, summuti. Enda analoogse Aero vaguni realiseerisin ära 40% kallimalt.
Üks ostab autot teine läbisõitu.
Samas see Aero Hirsch oli ikka nalja hinnaga ka. Hirschi soft, amordid, summuti. Enda analoogse Aero vaguni realiseerisin ära 40% kallimalt.
Hirsch oli välimuse poolest täiesti ok, BBS 16 veljed, kus siis Hirsch veljed? aga välimus ja sisu piltide järgi oli bueno...hind vist algas kunagi 7990€ lõpuks anti 4300ga ära...aga jah kindlasti ostueelne kontroll peaks olema tehtud, pmst rantto' l õige tähelepanek: amordid soft, sumps, al pedaalid on ca 1500€ väärt 

настоящий пробег этой машины больше 220 т.км, так мне сказал продавец из уно авто, имя не помню.его мобильный у меня сохранился.Alexandri väitel talle mainiti kohe, et ls 220t km...sõber kui vaatamas käis oli aga jutt 153900km... Kuda nii siis:)
Kõik need eelpool kirjeldatud vead olid ju enne ostu ka näha. Nagu ka ülalpool sass kirjutab. Pigem on koer sinna maetud, et tehing auto edasi vahendada läks hapuks ja masin "jäi kätte" Minu meelest üritasid sa seda masinat osta oma 1,5 kuud.
Paar pilti ka:
kirjalikult tõlgi kaudu, sa rääkisid mulle korrosiooni uksed, kapott näete milline riik?
Nüüd kettaid, mul on vaja 18 "müüsite, siis küsisin 17" Mul on vaja crash et 49.
ma juba ostnud valuveljed.
версия на русском,
пишу через переводчик, ты мне говорил про коррозию на дверях, ты капот видел, в каком состоянии?
теперь по дискам, мне нужны были 18" ты продал, потом я спрашивал про 17" мне нужен вылет et 49.
я уже купил литые диски.