Saab 9-3 Vector 2.0 Turbo 129kW

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
ndr3k
Auto: 9-3SS MY04 2.0t Vector, TurboX

Tere Saabiklubi,

Lugu siis selline, et vaikselt aga järjekindlalt on tekkinud vastupandamatu soov soetada endale esimene Saab. Olen neid juba mõnda aega uurinud siit- ja sealtpoolt ja nüüd on siis üks huvipakkuv silma jäänud:

http://www.auto24.ee/used/910025

Mootorite ja käigukastide jms. kohta leiab siit foorumist infot küll, seega see vaev tuleb endal näha ja selgeks teha. Aga ehk oskab keegi kosta midagi selle konkreetse isendi kohta? On ehk keegi kuskil töökojas mingil õnnetul hetkel seda näinud :D või on ehk keegi klubilistest ise mingil põhjusel sellele käed külge pannud? Ühesõnaga igasugused arvamused oleks ääretult teretulnud.

Ise oma arunatukesega vaatasin niipalju, et kest tundub üsna sile, läbisõit täitsa usutav ja isegi esiiste paistab olevat täitsa rahuldavas olukorras ;) Mingil põhjusel on mulle jäänud mulje, et masina käekäigu vastu on vist isegi huvi tuntud ja ilmselt korralikult hooldatud.

Ühtlasi küsiks veel natukene nõu: Kui ma peaks leidma mingi potensiaalse kandidaadi, siis kus te soovitaksite Tartus lasta masin ennem üle kontrollida?

Tänud juba ette.
Kasutaja avatar
ndr3k
Auto: 9-3SS MY04 2.0t Vector, TurboX

Tuleb välja, et keegi jõudis juba ette. oh well....küll tuleb mõni uus:)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tartus on Carring, nö ametlik teenindus... Vast üle vaadata suudavad, aga remondi osas on sealtkandist nurinaid olnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta