9-5 Aero Wagon Revalis

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Auto ise-enesest selline:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Ostetud kunagi Vikingist, hooldusraamat korralikult täidetud, välp korralikult 15k tagant, viimased kaks külle millegipärast 20k tagant??

Kas on kellelgi aimu, mis isendiga tegemist on?
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Minu praegune masin käis rootsis ka iga 20000 tagant hoolduses. See selleks. Sellel Aerol oli vist isegi roolilt käiguvahetus ja istmeventilatsioon...
Ise proovida ei saanud kuna aku oli täiesti tühi. Revali jutt nädal tagais oli et mingid inglased käisid vaatamas/proovimas ja lubasid kuu pärast ära osta kui keegi enne teda endale ei taha.

Suht sama hinnaklassi ja konfiguratsiooniga Aerosid on Rootsis õige mitmeid müügis.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

:red: Arva ära kes need inglased olid :thumb:

Tegelikult sain ma sõita asjaga ka... töötas nagu unelm. Samas siiski ma loodan, et äkki keegi teab sellest autost miskit. Asjal on olemas täiesti kinnitatud Vikingi serviseraamat.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Aga üldiselt jah... vabandan, et spammin, a on hommik ja kõik head mõtted ei tule korraga.

Ühesõnaga, sellel autol on nagu enam-vähem kõik peal, mida sel ajal AERO-dele pandi, alates nahkistmetest ja lõpetades kogu piloodimehhaanikaga rooli peal. Plus veel kuldaväärt omadus sõita hästi vaikselt ja kiirelt.

Kuna mulle ta hirmsasti meeldib, siis ma üritakski siit spetsialistide käest välja pigistada, kas keegi on selle isendiga tuttav ja kas tegemist on tõesti hea autoga, või on lihtsalt üks tore pakazuhha seal.
smargus

No aga miks sa siis Vikingusse ei lähe küsima? :freak:
Vikingus küsi auto tausta, palu esile tuua suuremad tööd/vahetused/garantii ajal vahetatud asjad (kui on).

Auto kohta niipalju, et ma ei mõtleks ka, kui saaksin vahetada oma liba-aero selle vastu. Esiteks Aero, teiseks Universaal, kolmandaks facelifti järgne ilusam look, neljandaks , viiendaks, ..... :fight:

Krt ma hakkan liisingut tüütama kohe.
suur

Käi VM'is. Kui nemad kinnitavad, et auto on hea, siis võta ära. Ei näe põhjust VM'is kahelda.
Üldiselt on aero parim valik bensumootoriga 9-5 puhul, kuna mitteaerode garreti turbod ei pidavat eriti kaua kestma. Põhjused on siin foorumis pealiskaudselt läbi võetud.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

vikingu sõnade järgi on asi honkidoori :D
smargus

Milles siis asi?! :poke:
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

üldiselt jah. Ilmselt ma sõnastasin oma küsimuse natukse liiga umbmääraselt.

Tegelikult ma mõtlesin seda, et kas keegi on kokku puutunud selle konkreetse isendiga, a la kuulus naisele-isale-vanaemale :D
teager

Algselt postitas: miku
Tegelikult ma mõtlesin seda, et kas keegi on kokku puutunud selle konkreetse isendiga, a la kuulus naisele-isale-vanaemale :D

Seda nüüd küll mitte - läbisõit 158 tuhat ning vanus 3,5 aastat, see teeb ca 45 tuhat aastas läbisõitu - vanaema teda garaazhis küll ei hoidnud, vaid masin on ikka väga tihedalt käigus olnud (Ise loen keskmiseks läbisõiduks aastas ca 20 tuhat)

Muidugi, kõik see on tühine, kui loed masina hooldusraamatust, et kõik hooldused on korralikult tehtud; kui mitte, võib sind peale autoostu veel väljaminekuid ees oodata.

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mul on tunne, et põhiline väljaminek, mis Mikut ootab, on see, et ta peab autoostu puhul korralikult välja tegema..:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Et selle teema siis võib ka lukku panna :D:head:
suur

Et siis tuli ära :). Selle auto valiks isegi. Oluliselt kindlam ost, kui saksast toodud masinate puhul.
Vasta