hei,
kas on midagi eriliselt halba antud mootoriga autos?
või mingid teada nõrgad kohad mida peaks selle mootori juures kontrollima?
tänud
9-3 98a 2,3 110kw
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Tere tere
Siin foorumis on neid lahatud ooksendamiseni. Vaata pisut ringi
Siin foorumis on neid lahatud ooksendamiseni. Vaata pisut ringi
kusjuures ei leia midagi otsinguga ja NIII palju vaba aega ei ole, et kõik postitused läbi lugeda (et äkki mainitakse teise teema sees midagi ka selle kohta).
äkki ikka keegi viitsib (see ju ongi foorumi peamine point?) summeerida enda kogemused või kuuldu.
ja teine küsimus: kuhu/kelle juurde soovitatavke Tartus minna ostu eelsesse kontrolli? kas Carring või on mõni parem koht?
tänud ette
äkki ikka keegi viitsib (see ju ongi foorumi peamine point?) summeerida enda kogemused või kuuldu.
ja teine küsimus: kuhu/kelle juurde soovitatavke Tartus minna ostu eelsesse kontrolli? kas Carring või on mõni parem koht?
tänud ette
see jutt on seal huvitav, aga eelkõige tahaks teada omaniku (hooldaja) vaatepunktist - et kuidas on nende töökindlus ja millised on põhimured omaniku jaoks.
mu eesmärk on saada kinnitust, et seda mootorit ei tasu karta (ega vältida)
mu eesmärk on saada kinnitust, et seda mootorit ei tasu karta (ega vältida)
- ebuprofen
- Auto: SAAB 9-5 Aero MY07, Toyota C-HR Hybrid
- Kontakt:
minul oli see mootor (b234i) ja otseselt mootoriga mingit jama ei olnud, peale seda, et plokkikaane (?) tihend natukene lekkis, samas, õli ei söönud, vähemalt mina juurde mitte kunagi ei valanud kahe aasta jooksul, ainult kui vahetasin õli ja õli tase oli korras.