surrist ei piisanud

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
zill

Et kuna surr nii "väga maitses" siis polnud probleemi ära maitsta ka keedumunad mis olevat aastakese marinaadis vedelenud. Hais oli halba kuulutav kuid maitse oli isegi päris söödav. Muna maitsest oli alles jäänud pisike osa aga äädikamaitse oli lausa tappev.
Seda tegelikult juttude põhjal inglise pubides pakutakse õlle kõrvale. Et uus ja uvitav kogemus:head:
Aga ei tea pole uurinud kas eesti mail ka seda pakutakse
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Sipsik

Tundub, et klubilastele meeldivad erinevad lõhna- ja maitseelundite õrritamisega seotud gurmaanielamused.
Omalt poolt tean rääkida ungarlaste lõhna-/haisutoidust (kuidas kellelegi) - pacalpörkölt. Pacal on lehma esmane magu, kuhu sissesöödud toit jõuab. Eestis keeles kahjuks täpset vastet ei tea. Igatahes keedetakse sellest turul valge ja paksu tallanaha ja peki seguse välimusega toidukotist hästimaitsestatud pörkölt, mida eestlased guljashi nime all tunnevad. Hea ja maitsev, ent toidu lõhn ja omapärane maitse jagab Ungari ühiskonna kaheks - vähemalt 80% pöörab jala pealt ringi, kui pacalti lõhna tunneb..., mina nende hulgas:D.
Kui leidub huvilisi, kes ka nimetatud rupskid Eestist ülesse leiab, olen nõus pacaltit kasvõi järgmisel Saabiklubi üritusel pakkuma.
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Siiiri
Tundub, et klubilastele meeldivad erinevad lõhna- ja maitseelundite õrritamisega seotud gurmaanielamused.
Omalt poolt tean rääkida ungarlaste lõhna-/haisutoidust (kuidas kellelegi) - pacalpörkölt. Pacal on lehma esmane magu, kuhu sissesöödud toit jõuab. Eestis keeles kahjuks täpset vastet ei tea. Igatahes keedetakse sellest turul valge ja paksu tallanaha ja peki seguse välimusega toidukotist hästimaitsestatud pörkölt, mida eestlased guljashi nime all tunnevad. Hea ja maitsev, ent toidu lõhn ja omapärane maitse jagab Ungari ühiskonna kaheks - vähemalt 80% pöörab jala pealt ringi, kui pacalti lõhna tunneb..., mina nende hulgas:D.
Kui leidub huvilisi, kes ka nimetatud rupskid Eestist ülesse leiab, olen nõus pacaltit kasvõi järgmisel Saabiklubi üritusel pakkuma.
Ka eestlased on seda toitu teinud. Küsige vanavanemad teavad räääkida.
:drive:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

kas see mitte keedetud magu ei ole aga olen söönud sea oma, mitte lehma oma
Kasutaja avatar
RedBaron

Ja kaduski mure, mida täna lõunaks ja õhtuks süüa........sest lihtsalt peale neid värvikaid kirjeldusi SAABus tunne, et ei juhtu midagi, kui enne homset ei söö :D
Vasta