surrist ei piisanud

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
zill
Postitusi: 432
Liitunud: R Sept 17, 2004 7:15
Asukoht:
Auto:

#1

Et kuna surr nii "väga maitses" siis polnud probleemi ära maitsta ka keedumunad mis olevat aastakese marinaadis vedelenud. Hais oli halba kuulutav kuid maitse oli isegi päris söödav. Muna maitsest oli alles jäänud pisike osa aga äädikamaitse oli lausa tappev.
Seda tegelikult juttude põhjal inglise pubides pakutakse õlle kõrvale. Et uus ja uvitav kogemus:head:
Aga ei tea pole uurinud kas eesti mail ka seda pakutakse
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Sipsik
Postitusi: 8
Liitunud: R Veebr 03, 2006 23:40
Asukoht:
Auto:

#2

Tundub, et klubilastele meeldivad erinevad lõhna- ja maitseelundite õrritamisega seotud gurmaanielamused.
Omalt poolt tean rääkida ungarlaste lõhna-/haisutoidust (kuidas kellelegi) - pacalpörkölt. Pacal on lehma esmane magu, kuhu sissesöödud toit jõuab. Eestis keeles kahjuks täpset vastet ei tea. Igatahes keedetakse sellest turul valge ja paksu tallanaha ja peki seguse välimusega toidukotist hästimaitsestatud pörkölt, mida eestlased guljashi nime all tunnevad. Hea ja maitsev, ent toidu lõhn ja omapärane maitse jagab Ungari ühiskonna kaheks - vähemalt 80% pöörab jala pealt ringi, kui pacalti lõhna tunneb..., mina nende hulgas:D.
Kui leidub huvilisi, kes ka nimetatud rupskid Eestist ülesse leiab, olen nõus pacaltit kasvõi järgmisel Saabiklubi üritusel pakkuma.
andres
Saabiklubi liige
Postitusi: 978
Liitunud: T Mai 25, 2004 15:26
Asukoht:
Auto: Saabitu

#3

Algselt postitas: Siiiri
Tundub, et klubilastele meeldivad erinevad lõhna- ja maitseelundite õrritamisega seotud gurmaanielamused.
Omalt poolt tean rääkida ungarlaste lõhna-/haisutoidust (kuidas kellelegi) - pacalpörkölt. Pacal on lehma esmane magu, kuhu sissesöödud toit jõuab. Eestis keeles kahjuks täpset vastet ei tea. Igatahes keedetakse sellest turul valge ja paksu tallanaha ja peki seguse välimusega toidukotist hästimaitsestatud pörkölt, mida eestlased guljashi nime all tunnevad. Hea ja maitsev, ent toidu lõhn ja omapärane maitse jagab Ungari ühiskonna kaheks - vähemalt 80% pöörab jala pealt ringi, kui pacalti lõhna tunneb..., mina nende hulgas:D.
Kui leidub huvilisi, kes ka nimetatud rupskid Eestist ülesse leiab, olen nõus pacaltit kasvõi järgmisel Saabiklubi üritusel pakkuma.
Ka eestlased on seda toitu teinud. Küsige vanavanemad teavad räääkida.
:drive:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Postitusi: 2308
Liitunud: T Mär 30, 2004 10:57
Asukoht: Mulkland
Auto: päris mitu...

#4

kas see mitte keedetud magu ei ole aga olen söönud sea oma, mitte lehma oma
Kasutaja avatar
RedBaron
Postitusi: 167
Liitunud: E Jaan 31, 2005 14:56
Asukoht:
Auto:

#5

Ja kaduski mure, mida täna lõunaks ja õhtuks süüa........sest lihtsalt peale neid värvikaid kirjeldusi SAABus tunne, et ei juhtu midagi, kui enne homset ei söö :D
Vasta