Saab 9-5 2.2 TiD Estate, 2003, inx

Vasta
inx

Tegu minu elu esimese saabiga. Juhtus ta minu kätte läbi vahetuse. Meeldis ta mulle kohe esimesest korrast kui nägin ja nii saigi käed löödud.
Proovisõit paljastas kohe, et veermik tahab tegemist ja salongis on detaile mis vaja remontida või vahetada.
Lisad nagu saabidel ikka: webasto, must nahk, kliima, istmesoojendused, püsikas ja mis kõige tähtsam, automaat.

Vaike ülevaade mis tehtud ja tegemata.
Turbo vahetatud, kuna vana lendas laiali peale 300km.
Sillas läksid vahetusele siis tagumised amordid ja kõik puksid, ees mõlemad sarniirid, kondid, puksid.
Kasti õli vahetatud.
Pihustite seibid.

Tegemist tahab veel.
Kliima displei vahetus. Tehtud
Raadio vahetus, kuna ei suhtle rooliga ja sid-ga. Tehtud
Kerelt mõlgid eemaldada. Tehtud

Mõni pilt ka liikurist.

Pilt
Pilt
Pilt
inx

Tänane päev möödus saabile varuosasid hankides. Koju sai toodud järgmised asjad:
Harman Kardon AS3 koos Denso naviga, kõigi kõlarite ja juhtmestikuga
Vector armatuuri esipaneel ja Aero rool
Juhi poolsed uksed
Kliima displei
Kõik ukse lävapaku liistud Saabi kirjadega
Suunatule kang (vana oli nagu lamba jalg)
Udutuled
Rooli sammas ( vana lõtkub pedaalide juures asuvast nuudist)
Turbo geomeetria juhtklapp
Korralik ohukate lüliti

Mõned asjad on juba küljes aga suurem töö ootab tegemist ehk siis audio juhtmestiku vahetus.
Plaanis on veel soetada Aero vent istmed koos juhtmestikuga, kuna naine sõidab ka tihti saabiga siis jube tüütu istet käsitsi paika seada enne kui jälle hea saab.
inx

Reedel sai asi käsile võetud ja audio juhtmestikuga tegeldud. Paigaltatud sai kogu AS3 süsteemi juhtmestik koos 8 Harman Kardon kõlari, võimendi ja Denso navi seadmega. Kogu üritus võttis aega 9 tundi koos armatuuri eemaldamisega.
Eriti meeldiv oli see, et navi ei vajanud autoga laulatamist, vaid hakkas kohe ilusti tööle:thumb:
Järgmine suurem töö on istmetele uus juhtmestik vedada, aga see loodetavasti juba lihtsam töö.
Vasta