Lukku

Vasta
AEROPAAT

Lahendus leitud
warum

esimene käik ulub kui automaat, vähemalt oli mul sama jama ja kellegil veel mingis teemas
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
iisak

Eelmisel reedel oli täpselt sama probleemiga 9-5 meil töökojas.
Vahetusse läks turbo,millel käisid labad juba korpusesse.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
laht

Ja üks variant veel:
Minu aero ulgus samamoodi teatud hetkedel. Peale bypass klapi vahetust ulgumine kadus.

AEROPAAT

Tänud vastuse eest, aga see ulgumine ei olene käigust. Kostub teda igal käigul ja just kollase ala algusest.
esimene käik ulub kui automaat, vähemalt oli mul sama jama ja kellegil veel mingis teemas
AEROPAAT

Kui normaalse tööhääle kõrvale on tekkinud mingi seletamatu heli siis ilmselgelt on ju midagi viga? Või väidad vastupidist?
Saabide puhul vist ei tohigi turbo mingit häält kostuda salongi isegi kõva kiirendamise peale kui just pole koonukat paigaldatud?
iisak

Parem tulgu iisak pangu tarka siin ja rääkigu kas peab salongi kostuma turbo vilinat või taolist helisi kiiirendamisel.

Millega ma sulle nüüd jalgu jäin:wtf:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
daags

Vast ikka kostub, kui kõrv teravam. Iga turbo teeb häält, ilma hääleta liikuvat asja vast polegi maailmas. Häält mõjutab kindlasti milline on õhu sissevõtt turbosse ning mis toimub peale turbot (katalüsaatoriga v ilma jne. summutisüsteem) ning millise kulumisastmega turbo on. Kui labade vahelt ikka mingi asi läbi käinud või lõtkud väga suured, siis viliseb turbo kindlasti ülemäära.
Võimsust pole kunagi piisavalt
AEROPAAT

Bypass klapp sai vahetatud eelmise hoolduse käigus, vähem kui 3000 km tagasi ja ulub endiselt. Aga tänud vastuse eest.
Ja üks variant veel:
Minu aero ulgus samamoodi teatud hetkedel. Peale bypass klapi vahetust ulgumine kadus.
Kasutaja avatar
turuplats
Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
Kontakt:

lahenduse võiks ka kirja panna ja esimese postituse alles jätta, seda siis teistele.
iphonede ja ipadide remont
Vasta