Toimus vargus ja ära läks ka 9-3 originaalvõti. Auto jäi alles, aga sinna piirkonda ei julge mõnda aega autot parkida küll. Nüüd käin ringi robustse varuvõtme ja suure puldiga. Esiteks tahaks ikkagi viisakat ja ühte konkreetset võtit ja teiseks on hea kui ikka kuskil kodus on varuvõti ka olemas, seega tahaks varuvõtme kasutamisest nüüd loobuda kiiresti.
Kuidas taastada algne olukord? Et mul oleks originaalvõti, mis keerab minu auto lukke ja mille sagedus avab ka puldist minu auto uksi. Iseenesest see võtmemustri osa (ainult metallpulk nö.) on mul mapi vahel olemas lisaks varuvõtmele. Seda saab istutada suvalisse pulti? Kes kodeeriks signaali ümber?
Vanale puldile uus kodeering?
VM saab sind aidata - et varastatud pult enam ei töötaks.
Kas täiesti suvalist antud aastakäigu (98-02) Saabi pulti saab varupuldi sageduse järgi toimima panna?
Kuna tutikas pult koos kodeerimisega oleks u. 150€ jutt, siis uurin ka odavamat võimalust. Käis selline idee läbi ,et äkki keegi müüb oma Saabi varuosadeks ja tahab seejuures ühest kõige väärtusetumast asjast - võtmest ka lahti saada, ja siis ma saan sinna istutada enda varu-võtmereljeefi, mis mulle ka tehasest kaasa on antud, siis pult ümber kodeerida varupuldi sageduse peale ja ongi mul jälle üks normaalne ja kompaktne pult?
Suht nõme on praegu selle suure kolakaga ringi käia, eraldi on võti ja siis mingi monstrum pult. Lisaks on ikka turvaline kui alati kodus üks varuvõti on.
Tahangi teada, et kas selline suvalise puldi ümber progremine on võimalik?
(vabandust, tegelikult võiksin ju seda Vikingist otse küsida, automaatselt pöördun foorumi poole juba. Loodan, et ei pahanda)
Kuna tutikas pult koos kodeerimisega oleks u. 150€ jutt, siis uurin ka odavamat võimalust. Käis selline idee läbi ,et äkki keegi müüb oma Saabi varuosadeks ja tahab seejuures ühest kõige väärtusetumast asjast - võtmest ka lahti saada, ja siis ma saan sinna istutada enda varu-võtmereljeefi, mis mulle ka tehasest kaasa on antud, siis pult ümber kodeerida varupuldi sageduse peale ja ongi mul jälle üks normaalne ja kompaktne pult?
Suht nõme on praegu selle suure kolakaga ringi käia, eraldi on võti ja siis mingi monstrum pult. Lisaks on ikka turvaline kui alati kodus üks varuvõti on.
Tahangi teada, et kas selline suvalise puldi ümber progremine on võimalik?
(vabandust, tegelikult võiksin ju seda Vikingist otse küsida, automaatselt pöördun foorumi poole juba. Loodan, et ei pahanda)