Kus pesta Tallinnas autot?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
siitin

Tere

Olen pikalt otsinud Tallinnas head pesulat, kus oleks mõistlik hinna/kvaliteedi suhe, kuid ei ole seda leidnud. Kas keegi oskab soovitada mõnda head kohta, kus pikalt käinud ja head teenust saanud? Piirkondade mõttes oleks kõige sobilikum kesklinn või ülemiste kant, aga pole raske ka mujale liigelda.

Lisaks sellele - kas keegi teab/oskab soovitada kohta, kus saaks oma autot tolmuimejaga seest koristada? Endal maja juures paraku elektri võimalust ei ole. Statoili teenusest olen teadlik, kuid seal need imurid ei ole tihti just kõige paremas konditsioonis ja nendega näiteks istmeid väga puutuda ei tahaks.

Tänud!
ill
Saabiklubi liige

Tere

Lisaks sellele - kas keegi teab/oskab soovitada kohta, kus saaks oma autot tolmuimejaga seest koristada? Endal maja juures paraku elektri võimalust ei ole. Statoili teenusest olen teadlik, kuid seal need imurid ei ole tihti just kõige paremas konditsioonis ja nendega näiteks istmeid väga puutuda ei tahaks.

Tänud!

Tolmuimeja on näiteks Kadaka selveri kõrval Jazzis ja Sõpruse puiesteel Lukoilis, olen mõlemat kasutanud, imevad küll.
Kasutaja avatar
Six

Kui tahad korralikku käsipesu + muud hooldust, siis kahtlemata MobileSPA
iisak

Kui tahad korralikku käsipesu + muud hooldust, siis kahtlemata MobileSPA
+10000000000000000:thumb:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
richard

Ja kui su auto just mitmekuuse kakikihi all pole, siis kenal suvepäeval korra SmartWashis ise igasuguste erinevate survevedelikega üle lasta jääb tulemus ka päris hea :)
siitin

Tänud vastuste eest. Ma kindlasti proovin MobileSPA teenuseid - asub minu jaoks ka täiesti sobivas kohas. Kas seal on elav järjekord või on soovituslik ette broneerida?

Kas ja mis see tolmu imemine seal Jazz-is ja Lukoilis võiks maksta?
Kasutaja avatar
Six

Helista ja broneeri aeg.
Järjekord võib päris pikk olla...
Tänud vastuste eest. Ma kindlasti proovin MobileSPA teenuseid - asub minu jaoks ka täiesti sobivas kohas. Kas seal on elav järjekord või on soovituslik ette broneerida?
ill
Saabiklubi liige

Kas ja mis see tolmu imemine seal Jazz-is ja Lukoilis võiks maksta?

Euro kuni paar, täpselt ei mäleta.
maxuud
Auto:

Veerenni tänava otsas, otse Subaru keskuse vastas, eel-leotus + harjapesu + kuivatus, kokku vist 7.-- või oli 8.--
julgen soovitada, minul suuremaid nõudmisi-ootusi pesu osas ei ole.
Gals

Ja kui hästi kiiresti, kohe momendilt on vaja auto puhtaks saada, siis soovitan endist Petra pesutänavat, ehk Endla Jazz (keemia tänava ristumisel). Pesutänav on pikk ja harjad teevad korralikku tööd. Kõige odavam pesu (10.-) on minu auto küll alati laitmatult puhtaks teinud.
Quixy

Oleneb kas hind on tähtis või kvaliteet
Vasta