Tagasilla kalde reguleerimine.

Vasta
reheline

Kuskohast ja kas üldse saab tagasilla kallet seadistada? Ühtegi ektsentrikust polti ei leia, kuigi polte seal on üksjagu. Kokkujooksu seadistamine on lihtne, aga kalle... On kellegil kogemusi?
R.D

Distants seibidega. Laagri ja käändtelje vahele.
mardikas

Distants seibidega. Laagri ja käändtelje vahele.

ja mida selle peale piduriklotsid ütlevad??
reheline

No on ta siis reguleeritav? Rattad tahavad ülevalt sissepoole saada, kõik õõtsad ja hoovad on sirged, mingit pauku pole saanud. On Koni madaldusvedrud, aga mitte väga madalad. Pealegi madaldusega peaks kalle vastupidi muutuma...
mardikas

5 minutit guugeldamist ja selline tarkus tuli
http://saabworld.net/f29/shims-rear-cam ... 5-a-28465/

Kusjuures ma ei saa aru..kui panna käänmiku ja laagri vahele seibid siis piduriketta kalle ka muutub . Seega hakkab ta kulutama klotsi ju natuke viltu. Või ma pole asjast aru saanud õigesti. No muidugi ei ole see kalle eriti suur, et hakatahullult klotsi närima ühest servast
iisak

Ärge nüüd üle mõelge,eks :wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
reheline

Tänan, Mardikas.
Minu probleem on selles, et ostsin Saabi, mis on esisillale kõksu saanud ja et ülevaatust läbida, peab nüüd kõik rattad ära seadistama. Tavaülevaatusel muidu ei vaataks seda keegi. Esisild sai paika, aga miskipärast on taga kalle poolteist kraadi paigast. Eks homme hakkan siis plekiribasid paigaldama. Kahju, et lennukiinsenerid pole lihtsalt ühte ekstsenrilist polti pannud kuhugi :).
Trionic
Saabiguru

5 minutit guugeldamist ja selline tarkus tuli
http://saabworld.net/f29/shims-rear-cam ... 5-a-28465/

Kusjuures ma ei saa aru..kui panna käänmiku ja laagri vahele seibid siis piduriketta kalle ka muutub . Seega hakkab ta kulutama klotsi ju natuke viltu. Või ma pole asjast aru saanud õigesti. No muidugi ei ole see kalle eriti suur, et hakatahullult klotsi närima ühest servast

Oled valesti aru saanud:freak:
Laagri ja käändmiku vahele ei panda mingeid seibe, see poleks lihtsalt võimalik.
Reg.seibid käivad kinnitusplaadi- ("attaching plate",millele kinnituvad nii pidurid-, kui laager) ja risttala ("cross stay") vahele.
reheline

Just nii oligi, seibid käisid kinnitusplaadi taha. Seega kogu see värk koos ketta ja klotsidega reguleeritav. Paneks ka pildi, kui oskaks. Aga töö tehtud ja homme sillakontrolli. Tänud vastanutele.:cool:
MATU90
Auto: 3x 9-5

Küsimus, kas panid päris roostevabast need distantsseibid mis tellida saab kuskilt või aretasid ise midagi?, mul oleks ka 20 minutit vaja kallet vähemaks saada ühelt poolt. Ajame ju taga -1,1 kraadi?
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Mu sild timmiti küll ilma igasuguste seibideta paika, alguses oli üle 1 kraadi miinuses, lõpuks kõik kenasti 0 piiril :).
Kogenud Aeronaut. :drive:
Vasta