Saabiga Roskilde
Kui juba seal kohal olete minge kindlasti ka Viikingite muuseumisse, (see seal sadamas) sest just sellise koha ette on õige oma saabi parkida ja pealegi on saabide revlutsioonilisus suht sarnane viikingite sõjalaevade omaga. Roskildesse tahaks suvel isegi jõuda:head:
- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Mingi mõte siin oli, et laevaga Rootsi ja sealt mööda maad kuni meri jälle vastu tuleb. Võiks siis tee peal igasugu vaatamisväärsusi külastada. Trollhättan ei peaks vist suur kõrvalepõige olema. Ise ei tahaks muidugi rohkem kui paar päeva Roskildesse jõudmiseks kulutada.
Ise olen seda marsuuti (stockholm-roskilde ja siis roskilde stockholm) korra läbinud. Aega kulus ca 10h ilma vaatamis väärsustetta. Saabi muuseum jäi täitsa käe ulatusse. rootsist taani laeva pilet oli ca 500 eeku.
Edit: eestist siis umbes 24h. see muidugi kiirustades mitte kruiisides
- LPT
- Saabiklubi liige
Ehk siis ca' 48 h peaks vähemalt varuma.
Algselt postitas: Mart900
Ise olen seda marsuuti (stockholm-roskilde ja siis roskilde stockholm) korra läbinud. Aega kulus ca 10h ilma vaatamis väärsustetta. Saabi muuseum jäi täitsa käe ulatusse. rootsist taani laeva pilet oli ca 500 eeku.
Malmö külje alt läheb sild + tunnel otse Kopenhaageni lennuvälja külje alla, hind laias laastus sama mis praamil aga vaade on mega ning lisaks ei sõltu sa praami graafikust. Kuigi ka need mälu järgi üsna tihti käisid.
Tunnel on omaette elamus - kui teisi autosid ei juhtu olema siis on selline tunne nagu oleks keegi 200 meetrise lõigu linti võtnud ja selle lõputult kordama pannud.
Tunnel on omaette elamus - kui teisi autosid ei juhtu olema siis on selline tunne nagu oleks keegi 200 meetrise lõigu linti võtnud ja selle lõputult kordama pannud.
Tool ka provinssis? see küll kena.
Praamid sõidavad nii iga poole tunni jooksul korra, minu teada on tunnel kallim aga kui palju, seda täpselt ei tea. Marsuut tuleb kah tiba teine aga kas saabi vabrik jääb teele või mitte kah ei meenu.
Praamid sõidavad nii iga poole tunni jooksul korra, minu teada on tunnel kallim aga kui palju, seda täpselt ei tea. Marsuut tuleb kah tiba teine aga kas saabi vabrik jääb teele või mitte kah ei meenu.
- LPT
- Saabiklubi liige
Bonne Pedigreest oli kuskilt Tooli plaadifirma pressikast lugenud. Provinssi oleks lihtsalt rohkem rahakotti mööda. Kui Saabi vabrik enam Saabe ei tooda, pole mingit huvi sinna minna.
Algselt postitas: Mart900
Tool ka provinssis? see küll kena.