Kes sauna tahavad minna, peavad rätiku ja pesemisvahendid ise kaasa võtma.
Öös on asju vol.11 Peeter Pakiraami imelised seiklused 12.oktoober kell 12:00
Kirjas on 13, aga maksnud on ainult 9. Kuuuurijad lubasid neljapäeval maksta, teistelt pole vastust saanud. Samuti tuletan veelkord meelde, et tiim peab end ka mängumootoris registreerima.
Edit: nõue varem maksta on selleks, et maksega kinnitate lõplikult oma osalemise. Korraldajate jaoks on oluline teada lõpliku tiimide arvu ja mängu eelarvet.
Edit: nõue varem maksta on selleks, et maksega kinnitate lõplikult oma osalemise. Korraldajate jaoks on oluline teada lõpliku tiimide arvu ja mängu eelarvet.
AssaLible, Dünamo ja 4tankisti võiks ka end mängumootoris kirja panna.
PS. Kas tiimi 4tankisti kapten on mõni modedest? Siin teemas ega ka mulle privaatselt ei ole nad soovi osalemiseks avaldanud, seega pidi mõni modedest nad tiimide nimekirja lisama, seega ei oska ka kellelegi maksmise ja registreerimise kohta meeldetuletust saata.
PS. Kas tiimi 4tankisti kapten on mõni modedest? Siin teemas ega ka mulle privaatselt ei ole nad soovi osalemiseks avaldanud, seega pidi mõni modedest nad tiimide nimekirja lisama, seega ei oska ka kellelegi maksmise ja registreerimise kohta meeldetuletust saata.
No ma ei tea-mina loen küll siit osalemissoovi välja...Kas teie käes oli II koha karikas?
Yup, ootas sind terve suve auto tagaistmel. Võtame mängule kaasa.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
.... Samuti tuletan veelkord meelde, et tiim peab end ka mängumootoris registreerima.
....
Kuna parool tuleb? Registreerinud oleme... parooli netu.
terv, teager
Nii, kõigile peale tiimi JozinBazin kes pole end mängu mootoris registreerinud on paroolid e-mailile saadetud. Proovige kas saate sisse logida ja andke ASAP teada, kui sellega mingeid probleeme on.
JozinBazin, pange ennast ka mängumootoris kirja. Kui lõplik koosseis teada pole, siis kasvõi esialgsete andmetega, aga telefon ja e-post peavad toimivad olema.
JozinBazin, pange ennast ka mängumootoris kirja. Kui lõplik koosseis teada pole, siis kasvõi esialgsete andmetega, aga telefon ja e-post peavad toimivad olema.
Jozinid ajasivad kah lõpuks omad asjad korda, kohtumiseni homme selles superhüpermegagigaljooogilises stardikohas kuskil ida timuris, meil lennupiletid juba tellitud 
:drive:
:drive:
Just because I don´t care doesn´t mean I don`t understand.
- Homer Simpson
- Homer Simpson
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Soovitan kõigil pöörata tähelepanu mänguks vajalikule varustusele. Ja ärge pärast korraldajaid süüdistage, kui teil mõnda vajalikku asja olemas pole
Kas neid asju peab olema 1 autos või igal tiimiliikmel 1? Kas kõik peavad olema rullnokkmütsid helkurvestis pastakat imemas?
terv, teager