Saab 9-5 2.3T 136kw 2002a
No see Tartu carring on küll viimane koht kuhu minna, enne sõida parem Tallinnasse Audaceri või Saabi-anti juurde, tuleb kasulikum, foorumist leiab materjali küll nende nn töövõtetest
.

Kogenud Aeronaut. 

-
Teen esialgi karteri ja tuulutuse silmajärgi võimalikult puhtaks pluss õlivahetus.
See mind hetkel kurvalks teebki. Ma ei tea mis Tal viga on. Õlivahetus tegemata. Karteri tuule vahetusest rääkimata. Äkki õlisurve madal? Teeb ettevaatlikuks.
Btw. ega ei tea keegi kas eestist saab ka ruttu ruttu karterituulutuse komplekti. Mõtlesin siin et vahetaks torud värgid puhastuse asemel välja.
õlisurve oleks madal oleks vastav märgutuli spidol.
Mõned mõtted oma kogemusest mida SID-il on kuvatud:
Vaata tuled üle, kas kõik tuled põlevad (ees-taga/lähi/kaug).
Klaasipesuvedeliku tase vaata üle.
Jahutusvedeliku tase vaata üle.
Rohkem nagu enda kogemusest ei meenu aga eks need ole sellised kõige tavapärasemad vast
Ka Õnne Saabi puhul, seda otsust sa ei kahetse!!!
Ole mureta, saab ei lagune mitte rohkem, kui bemm või audi ning varuosade saadavus väga hea ja enamvähem samas hinnaklassis mis sakslastelgi. Kui korralikult autot hoiad hoiab auto sind ka

SID-l võib sul vabalt olla lisaks veel kiri, et "time for service"
Kui midagi hullemat juhtuma hakkab on spidomeetri juures (ilmselt kui autot käivitad oled märganud) suur punane hüüumärk. See juba paha. On olemas veel tulukesed nagu check engine ja teised. Nende süttimisel tasuks mõnda saabi tundvasse töökotta sõita. (Check Engine hakkab ka solk kütuse peale põlema)
Kes sõidab?
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
-
Oi Oi Oi. Suur punane hüüumärk!!!! Käivitamise hetkel põleb. Aga kui juba käib, kustub ära.
Siis vast ok veel, või ei.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Oi Oi Oi. Suur punane hüüumärk!!!! Käivitamise hetkel põleb. Aga kui juba käib, kustub ära.
kas sul õlirõhu kontrolllamp on korras?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
Jah, on. Keeran süüte sisse, kõik hoiatuslambid süttivad. Käivitan auto, jääb vaid "info diplay" ja "PARKING", mis kustub kaa ära kui vabastan seisupiduri. "info display" kustub kui vajutan SID´i peal CLEAR.
No siis ei tohiks hullu midagi olla. Enne käivitamist põlevadki korraks kõik indikaatorid (peaaegu kõik vist) Ning SID-l mingi väiksem mure kirjas, mille peaksid ümber auto käis üles leidma. va kui piduituli kutu.
Kes sõidab?
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
-
Juhhei sõbrad abilised. Suured tänud daags´ile. Sain SID-2 kätte, vahetatud. Toimib.
Praegu tahab autuke, et ma võtme patarei ära vahetaks.
Muidugi õli ja karteri teema tuleb teha kaa.
Praegu tahab autuke, et ma võtme patarei ära vahetaks.
Muidugi õli ja karteri teema tuleb teha kaa.
-
Johhaidii. SID2 näitab mulle stabiilselt 10 pluss liitrit sajale. Kui tõeselt seda võtta saab?
-
Jahh, ega saagi midagi paremat loota kaa. 2.3t ikkagi.
A korra mõtlesin siin, et kui paneks talvise termostaadi kui see väga ränk töö pole. Läheb kiiremini soojaks ja vast hoiame petrooli kaa kokku.
A korra mõtlesin siin, et kui paneks talvise termostaadi kui see väga ränk töö pole. Läheb kiiremini soojaks ja vast hoiame petrooli kaa kokku.

Oleneb kus sõidad ka ikka, 10+ ma saan siis kui linnas ainult sõidan ja palju kohapeal tiksun, muidu mõistlik keskmine 125 kw puhul ikka 9. Maanteel võttis mul 16" velgedega 100ga keskmiselt 7.3, 17" on see kasvanud 7.9 peale (eks nad ole laiemad ka).
Kogenud Aeronaut. 

Johhaidii. SID2 näitab mulle stabiilselt 10 pluss liitrit sajale. Kui tõeselt seda võtta saab?
Arvesta, et see üldine keskmine mitte hetke oma, seega suurema osa linnas sõites 10+ on täiesti normaalne. Pikemalt manteel sõites kukub mul see näit (2.3T 125kW) 9 algusesse.
Kes sõidab?
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
Katus sõidab!
Aga kui katust pole...
-
Algul ehmusin päris ära jahh. Peale nullimist kenasti 10 ja allapoole.
See sobib. Selline rullnokalik irve tuleb näkku möödasõitu tehes. Autol peab jõudu olema.
See sobib. Selline rullnokalik irve tuleb näkku möödasõitu tehes. Autol peab jõudu olema.