Autoks siis 96aasta Ng900.
Probleem seisneb selles, et spidomeetri ja nuppude valgustus ei tööta. Alguses hakkas soojas garaazis valgustus tööle ning välja sõites kustus ära.
vahepeal lõi parktule kaitsme läbi, ning kui reostaadi vahelt ära võtsin, siis jäi kaitse terveks.
Alguses kui süüde sisse keerata, siis läheb spidomeetri valgustus korraks põlema, seejärel kustub.
Proovisin tonnise reostaati, mis väliselt päris sama ei olnud , kuid pistik istus. Ikka ei toiminud.
Keegi oskab aidata?
Spido ja nuppude valgustus ei toimi.(põlevad nüüd)
Mu NG-l teeb seda nalja koos tulede lülitiga, et kui lähituled sisse lülitada kiirelt. Parktulede peal lähevad kellad põlema ja siis uuesti lähitulede peale keerates töötab kõik nagu peab. Väidetavalt teeb sellist nalja liiga madal pinge - tuksis aku või pingeregulaator.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Tal on huvitav veel see, et kui süüte sisse keerad lähevad tuled küll korra põlema aga kustuvad aeglaselt, mitte järsult. Nagu kondensaator oleks kuskil vahel. Ega SID sellega seotud pole? Tegelt ma ei usu ise ka seda:conf:. Variant jääb veel ise armatuuri tuled ühendada, kuid siiski parem oleks leida õige viga.
Mul aku korralik ja laeb ka justkui hästi, kuna käivitamisega külmadel ilmadel pole probleeme esinenud.Algselt postitas: MadMan
Mu NG-l teeb seda nalja koos tulede lülitiga, et kui lähituled sisse lülitada kiirelt. Parktulede peal lähevad kellad põlema ja siis uuesti lähitulede peale keerates töötab kõik nagu peab. Väidetavalt teeb sellist nalja liiga madal pinge - tuksis aku või pingeregulaator.
Tulede lülitit olen igatepidi klõbistanud, aga asi ei muutu.
Köst coast customs