saab 9-3 2008-2009

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
kuup

saab 9-3 2008-2009

tere.
tekkis huvi osta saab,aga ei tea saabist midagi.loodan,et oskate aidata.
olen paar masinat välja ka vaadanud,kumba siis eelistada või äkki keegi teab nende autode kohta midagi.

http://www.auto24.ee/used/1074775

http://www.auto24.ee/used/1555244

ise tahaksid rohkem bensiini,aga kuna ma ei tea kumb parem on siis küsingi targemate inimeste arvamust.
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Ma valiks diisli, sest:
1. Öko
2. Chippides saad lisajõudu ja see liigutab seda autot päris viisakalt edasi ma usun
3. Kärukonks - no kellel seda siis aegajalt vaja ei oleks?!
4. Manuaal - olgu need automaadid kui töökindlad tahes, manuaaliga vähem vaeva ja hoolt ning kestab paremini.
5. See valge iluvõre on mu meelest lihtsalt inetu.

Muidugi lase diisel Tallinnas Audaceris näiteks üle vaadata, teise asukohta ei ole märgitud - seega ei tea kas mõnda pädevat kohta on, kus seda teha saab (kui just Tallinna ei sõida).
Kogenud Aeronaut. :drive:
Kasutaja avatar
skyline
Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero

Osaliselt on need erinevad nagu siga ja kägu, näiteks esimene võtab keskmiselt 11 sajale ja teine 6 sajale :) Arvesta seda, et valget autot on hiljem üsna raske edasi müüa.
Teise auto tegelikus läbisõidus julgen ma kahelda, juhiistme pildistamist on välditud ja tagaistme nahk liialt voltis selle 119 tuh läbisõidu kohta. Legend juures on muidugi muinasjutuliselt kaunis, aga ära lase end eksitada ja kontrolli, et selle taga pole mõnda made in lithuania autot.
Mina ei võtaks neist kumbagi.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

4. Uuemate diisel mootoriga manuaalid on vavalisemad tänu kahemassilise hoorattale.
__In Boost We Trust__
kaido9

Osaliselt on need erinevad nagu siga ja kägu, näiteks esimene võtab keskmiselt 11 sajale ja teine 6 sajale :) Arvesta seda, et valget autot on hiljem üsna raske edasi müüa.
Teise auto tegelikus läbisõidus julgen ma kahelda, juhiistme pildistamist on välditud ja tagaistme nahk liialt voltis selle 119 tuh läbisõidu kohta. Legend juures on muidugi muinasjutuliselt kaunis, aga ära lase end eksitada ja kontrolli, et selle taga pole mõnda made in lithuania autot.
Mina ei võtaks neist kumbagi.
kindlasti pole valget raskem müüa,kui ta oleks korralik euroopa variant.neist kahest valiks ka disla.
kuup

kas usa variant on siis kehvem kui samade näitajatega euroopa oma,et seda ei tasuks osta?
lennukas

Sa ära lase ennast väga mõjutada siinsetest "arvamusliidritest"
Mine vaata mõlemad masinad ise üle ja siis saad ise midagi asjast arvata.
Alaa valget on raskem müüa ja istme nahk on liialt voltis no mida juttu mehed :)

Naljaga pooleks lisaks Omalt poolt veel arvamuse teise auto kohta nimelt tagumine reg.number on natuke viltu hmm.. ilmselt on taha julma paugu pannud.

Lugupidamisega,
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

No bensukal on selle lehe andmetel ülevaatuse ajal ees olnud näit 9944 (ilmselt see siis miilides, lehekülg kust vinkoodi ja numbrimärgi alusel üllatavalt palju asju teada saad http://195.80.106.137:9050/saap), kuulutuse andmetes seisab 99700 läbisõiduna, kas on tegemist ark poolse näpukaga või on seda läbisõitu keritud..
Kogenud Aeronaut. :drive:
Vasta