Huvitav, kas tänapäeva inimeste esteetikatunnetus ja ilumeel on tõesti nii madaldunud, et siukest solki omale ihaldavad!!! Mulle, kallis GM, paluks Saab 666 juubelimudelit!!!
Lähitulevikus on siis arvatavasti automarke võimalik eristada ainult kapotil oleva märgi abil - juhul kui ka neid kokkuhoiu mõttes üheksainsaks kokku ei liideta
Või siis lükatakse sulle GM-i poes mingi toorik ette, tehnika ja muud vidinad tehases vastavalt ostja soovile külge ja nii saadki omale vastava Saabi, Opeli, Cadillaci, Subaru, või ükskõik mis konna.
Algselt postitas: ALI
Lähitulevikus on siis arvatavasti automarke võimalik eristada ainult kapotil oleva märgi abil - juhul kui ka neid kokkuhoiu mõttes üheksainsaks kokku ei liideta
Võrrelge pildiga nr.3 ehk Tribeca omaga... kui hoolega vaadata on isegi valgus ja varjundid auto küljel samasugused keegi kuskil euruupas on osava tõmmeka teinud vist
Jah, see on Saabi foorum küll, aga ma neid panne pean mittemillekski. Enne kogun 100 a. raha ja hangin Bugatti. Siiani sõidan klassiku pannidega ja olen uhke selle üle.