Hei
Kas keegi oskab öelda millal täpselt see käigukasti jahutusvedelikuga segunemise mure täpselt lahenduse sai? Teatavasti see ehitati ümber 2005a. aga millisest ajast täpsemalt ? alguses või lõpu poole ? ehk on tarkasid kes teavad ???
Tänx.
Käigukasti asetus ???
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Kuupäeva ei tea kahjuks öelda, aga ka vanemaid süsteeme ehitatakse ümber. Mina lasin peale oma auto käigukasti jamasid Tartu esindusel süsteemi ümber ehitada, mul siis 2003a auto. Pandi lisaradikas iluvõre taha, mis kasti õli nüüd jahutab ja segunemine on nüd juba puht füüsiliselt võimatu. Väidetavalt on nad selle selgeks ümberehituse õppinud lätlastelt Recrost ja jupid telliti samuti Lätist. Maksis see lõbu veidi üle 300 euri.
Ehk kui leiad ka väärt vanema auto, tasub ka sellele variandile mõelda. Ausalt öelda ka mina alguses alla 2005a autosid ei vaadanud, aga üldine seisukord, sobilik varustus ja väike läbisõit said minu puhul aastaarvust rohkem otsustavaks.
Ehk kui leiad ka väärt vanema auto, tasub ka sellele variandile mõelda. Ausalt öelda ka mina alguses alla 2005a autosid ei vaadanud, aga üldine seisukord, sobilik varustus ja väike läbisõit said minu puhul aastaarvust rohkem otsustavaks.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)