Esimene suurem 2014 aasta Tallinna piirkonna kalendrite jagamine toimub neljapäeval
19.12.2013 kell 20.00-21.00 kuskil Tallinna pubis millest me siin teemas teada anname.
see on väga tore, aga peale viimast nädalavahetust tundub olevat ohtlik. Aga tulen kainena läbi igaksjuhuks siis
Esimene suurem 2014 aasta Tallinna piirkonna kalendrite jagamine toimub neljapäeval
19.12.2013 kell 20.00-21.00 kuskil Tallinna pubis millest me siin teemas teada anname.
Anna aegsasti koht ka teada, mitte tund aega varem. Saame samme seada
Täiesti hämmastav tundub mulle, et meie foorum on jõudnud sinnani, et aastaid tehakse kalendreid ja ühisüritusi, aga postitusi on viimasel ajal 20 (kui sedagi) päevas. Ju siis on kõik asjad nii läbi nämmutatud, et otsingunuppu kasutades kohe kõik tehnilised vead lahenduse saavad.
Kasutajaid samas foorumil päris kopsakas arv.
Kui kiirelt kalendrid läbi müüdi?
21. päevaga tuli tellimus 109-le kalendrile, nendest 3 jäid tasumata.
Jagamine on vähemalt siinpool läinud väga eduliselt ja ilmselt saan nädala aja pärast kasti tühjaks
Tallinnas on pisut teised kogused ja seetõttu on jagamine vaevalisem, kuigi elu on näidanud et kui ise ei torgi siis ei juhtu ka midagi
Endal on aasta lõpuni lausa kahel korral liikumist just Viljandi ja ka Tartu suunal, aga pealinna nagu asja pole Ega mulke ei satu enam kalendrite ligi?
Satun homme Tallinna keskpäevaks. Liigun suunal Rakvere- Saabianti kuna ratastega sõbral hooldus ja siis ehk oleks kuidagi võimalus ka oma kalender kätte saada ? Anti juures pean olema kell 13.00 ja siis on ilmselt 2-3 h vabaaega. Ehk võimalus siis kalender ka kuidagi omastada ?
Ei lugenud välja kes jagab seda pakki kalendreid, kelle käes asub ka Rakvere kalender ?
Satun homme Tallinna keskpäevaks. Liigun suunal Rakvere- Saabianti kuna ratastega sõbral hooldus ja siis ehk oleks kuidagi võimalus ka oma kalender kätte saada ? Anti juures pean olema kell 13.00 ja siis on ilmselt 2-3 h vabaaega. Ehk võimalus siis kalender ka kuidagi omastada ?
Ei lugenud välja kes jagab seda pakki kalendreid, kelle käes asub ka Rakvere kalender ?
Rakvere suuna kalendrid on minu käes.
Peale sinu on Rakveres veel kodanik jim.
Annaksin sinu kätte ka tema kalendri, kui mõlemale osapoolele niimoodi sobib?
Kas keegi kes Tallinnast on võiks minu kalendri enda kätte võtta ja ma saaksin mingi muu päev kätte, kuna no lihtsalt ei jõua keset seda arusaamatut jõulusaginat siiski?
Kalendreid saab kätte homme 24.12.2013 kell 12.00-12.30 Sõpruse pst ja Linnu tee ristmikul olevas 5+ tankla parkalas.
Pühade ajal on see ainus võimalus.