kelkisin siin kusagil, et koos transpordiga sain pelgalt 7,79eur eest täitsa toimiva "OBD2 scanneri".
mul töötab Androidtelefoniga - selles on taoline tasuta äpp: "Torque Lite"
näitab andurinäite, veakoode (olen ka juba nullinud). Toimiv asi.
tagasisidena küsis üks eBay-võõram kasutaja, kas ma ei soostuks ka talle tellima. "Pisukse vahendustasu eest".
soostun. Kuigi soovitan inimestel siiski ise eBay (ja PayPaliga) sõbraks saada - sealt saab päris palju asju ning kohati ka väga mõistlike hindadega. Ostmine on PayPal abil ka üpris turvaline ning jamad klaaritavad, niiet ei ole vaja karta asju, mille hingeelu päris selge pole. On küll vaja krediitkaarti, aga internetiajastu inimestel võiks ka see olemas olla - isegi kui pank selle eest kuutasu peaks küsima, ei ole raske neid tasusid mõne eBay ostuga tagasi teha. Pole paha ka reisides omada ja kasvõi ka Tallinnas - saab taksod sularahata makstud jne. Üldiselt kutsun ka inimesi üles nn eBay vahendust, kui tegelikku lisaväärtust mittetootvat "majandusharu" mitte toetama. Siin-seal foorumites müütatakse nt LED lampe, mille puhul ei räägita garantii andmisest vms lisahüvedest ning mis lõhnavad selle järele, et samad asjad on eBayst kordades odavamalt ka tüki-paari kaupa (tasuta / hinnas sisalduva transpordiga) saadaval.
teemasse. Kui on keegi, kes miskil põhjusel eBayga kohe mitte sõbruneda ei taha või saa, siis ülalviidatud juppide "tarne" Tallinnasse või Sakku hinnaga 10eur/tk ei tee mind ei vaeseks ega rikkaks. Lisaväärtusena võin nad oma masina+telefoni peal ära testida ning kui on riistahäda, siis eBays müütava hiinlasega ise suhtlema. Sealt edasi "kasutajatuge" ma kindlasti ei osuta - kui keegi nt oma telefonis asju käima ei saa, siis andke aga telefon mõnele teismelisele ja äpp on kiirelt olemas (nii sai ka mu esimene androidi-telefon oma esimesed äpid

siin teemas võivad aga soovijad tükisoovist (ütleme, et üle kahe per kasutaja ei käitle - nn riskide hajutamise eesmärgil. Pole vaja inimest, kes esialgu tahab 100tk ja 6 nädala pärast 0tk

kui keegi soovib-viitsib pisema numbriga (vaikimisi samadel või parematel muudel tingimustel) tegutseda, on ta teretulnud nn rolli ja teemat siin teemas asja maha hõigates üle võtma - see muudab mu lubaduse 01veebruaril asju tellida lihtsalt kehtetuks ja asjaga tegeleb see, kes lubab seda "parematel tingimustel" teha.
uhh - lihtne asi läks nüüd kole pikaks ja keeruliseks, aga lõppkokkuvõttes on nii äkki ikkagi lihtsam

parimat,
Teet