käivitus probleemid, diagnostika korras
- turuplats
- Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
- Kontakt:
See peaks ikka 88kw ehk mulle olema. Aga ma pole tänini neid vahetanud, olen uurinud ja puurinud seda asja kas ikka on nende viga. Vahepeal sai ahi korda ja nüüd ka hommikul kui ahjuga mootor soe siis läheb paugust käima, ehk siis kas on ikka pihustitihendite viga? Äkki targemad vastavad.
iphonede ja ipadide remont
Selge.Loogiliselt võttes tähendab see seda,et kompresioon ei ole piisav(väljub siis pihustitihendite vahelt) ja selle pärast vajab ketramist,et saavutada piisav kompresioon.Suits tuleb sellest,et ketramis ajal on seda diislit juba nii palju pihustatud silindritesse.Kui mootor on veits soem siis tekkib kompresioon kiiresti.
Kas ma nüüd olin õigel teel???
Kas ma nüüd olin õigel teel???
Sai siis need pihusti tihendid ostetud ja mittu purki Brake Cleaner`it,et siis sisselaske kolektor korralikult puhtaks saaks ikka.Samas võiks ka kõik vaakumi vollad välja vahetada,et kas keegi oskab öelda palju meetreid peaks selleks tööks varuma seda vollat ja kas sise mõõt oli 4mm?
tihendi vea tunneb ka nii ära,kui kütus paagis must.endal oli ka kunagi selline jama,et hommikul ei läinud käima.kütus paagis süsimust ja õli mootoris lõhnas diisli järgi.pihustitihendid said uued ja asi korras.samas kui sul ahjuga ette soendades läheb,siis pole selle viga.
Sai natuke asja uuritud ja nagu ma aru sain on sellel mootoril kaks ketti:freak: üks siis vändalt pumbale ja siis pumbalt nukale???Probleem pidi just selle alumise kettiga olema,et see venib välja.Kas see kõik vastab tõele? Kas keegi on ise seda teinud?
Nüüd külmade ilmadega on ilmnenud probleem: 9-5 2,2 tid 88kw 2003 automaat ei taha mitte käima minna. Miinus 10 ga käivitus puterdades, nüüd seisis kolm päeva enam ei käivitu. Eelsüüde korras,tagasi ja pealevoolul ühesuuna klapp vahel,vaakumvoolikud vahetatud.
Kas tuleks pihustite tihendid ära vahetada? Palju võib see maksma minna. Kas on kodugaraazis teostatav? soovib keegi seda tööd teha (Põlvamaa/Tartu).
Kas tuleks pihustite tihendid ära vahetada? Palju võib see maksma minna. Kas on kodugaraazis teostatav? soovib keegi seda tööd teha (Põlvamaa/Tartu).
Pottsepatööd ,korstnapühkimistööd.
-
- Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas
kuidas seda nüüd öeldagi....auto koosneb lõplikust hulgast detailidest. Kui hakata neid järjest vahetama, siis millalgi vahetatakse ka vigased osad ära ja auto saab korda. Eeldusel, et töö käigus uusi kahjustusi ei tekitata.
Ratsionaalsem oleks kindlaks määrata asjad, mis võivad antud jama põhjustada, ja need kontrollida. Peale soovi on selleks on vaja teadmisi, kogemusi ja erinevaid tööriistu. Seda nimetatakse diagnostikaks.
Kui nüüd üritada vastata küsimusele, siis peaks esitama palju täpsustavaid küsimusi, millele tõenäoliselt ei saa ammendavaid vastuseid.
Lühidalt siis: toodud andmete põhjal on pihustite tihendite vahetamine sügavalt profülaktiline tegevus, tähendab ei, ei ole vaja vahetada praegu.
Ratsionaalsem oleks kindlaks määrata asjad, mis võivad antud jama põhjustada, ja need kontrollida. Peale soovi on selleks on vaja teadmisi, kogemusi ja erinevaid tööriistu. Seda nimetatakse diagnostikaks.
Kui nüüd üritada vastata küsimusele, siis peaks esitama palju täpsustavaid küsimusi, millele tõenäoliselt ei saa ammendavaid vastuseid.
Lühidalt siis: toodud andmete põhjal on pihustite tihendite vahetamine sügavalt profülaktiline tegevus, tähendab ei, ei ole vaja vahetada praegu.
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal