Lugupeetud Saabnet foorumi lugejad!
Küsimus Teile austatud foorumi liikmed. Teades, et kütuse hinnad ei jää selliseks nagu nad täna on, kas olete ehk mõelnud autogaasiseadme paigaldamisele? Mis on olnud takistavaks teguriks seadme soetamisel? Ja kumb on olulisem kvaliteet või hind? Kas Teie jaoks on oluline ka tehase heakskiit seadmele, nagu näiteks SAAB lubab oma autodele paigaldada ainult Vialle LPi seadmeid ja Volvo tehasegaasiautodel ongi ainult Vialle LPi seadmed?
Gaasiseadmed
Käisin mingi aeg tagasi teie poolt juhatatud kohas Laki tänaval oma ´89 aasta klassikuga. Meeldiv oli järelmaksuvõimaluse pakkumine aga loobuma lõpuks sundis see, et taha varuratta ja panipaiga kohale ei suudetud suuremat paaki mõelda kui vist 40 liitrit aga pagassi suurt tüliks ei tahtnud. Seal pagassi põrandas olevasse varuratta ja panipaiga ruumi peaks ju saama palju suurema või 2 väiksemat aretada aga seda nad ei suutnud pakkuda. Aga 40l minu jaoks vähevõitu...
Algselt postitas: vanasaab
Käisin mingi aeg tagasi teie poolt juhatatud kohas Laki tänaval oma ´89 aasta klassikuga. Meeldiv oli järelmaksuvõimaluse pakkumine aga loobuma lõpuks sundis see, et taha varuratta ja panipaiga kohale ei suudetud suuremat paaki mõelda kui vist 40 liitrit aga pagassi suurt tüliks ei tahtnud. Seal pagassi põrandas olevasse varuratta ja panipaiga ruumi peaks ju saama palju suurema või 2 väiksemat aretada aga seda nad ei suutnud pakkuda. Aga 40l minu jaoks vähevõitu...
Väike palve. Kui Teile oleks võimalik mõõta varuratta asukoha kõrguse ja diameetri, siis saame uuesti üle vaadata. Kui ma ei eksi on Teil Saab 900. Teile läheb 48L toroidne paak. Või maks 80L silindriline paak.