imelik heli kapoti all

Tonnised ja nende mured
Vasta
killer20

mina jälle hädas,nimelt asi nüüd selline et kiirendamisel kostub kapoti alt imeliku häält,nagu keegi puhuks pasunat,varem oli kuulda ainult turbo vilet aga nüüd tuleb jah see jama hääl lisaks mis teeb mind murelikuks,,,,kui kohapeal kaasi anda siis ei kostu seda häälta aga just 2 ja 3 käiguga kiirendamisel äkki oskate aidata
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

miks sa suurte tähtedega kirjutad??
see on nagu ligidalt kõrva karjumine
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Võta nüüd edit nupp ette ja tee oma postitus korda. Ehk viitsib keegi sulle vastata ka siis. Kas tõesti on raske natukenegi emakeele grammatikareegleid järgida?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
iroman
T-viirus+

Kui turbo vile on asendunud vanhvaaride helidega,on oodata turbovõlli pooleksminemist.Tunne on uhke.Põgenesin Tallinna reisisadamast sinna Preatoni kvartalisse ja kaesin lumivalget vaikelu sealt mäe pealt.KOGU SADDAM OLI MINU PIIMA SISSE UPPUNUD:headbang: Siis tuli sõber ja lohistas mu Anti juurde.Aasta siis oli 1999.
Nastix

Rahulikumal kiirendusel teeb ka minul naljakat kumedat undamist hetkeks. Kui kogu jõuga kiirendada, siis pole midagi kosta.
killer20

minul on vastupidi just rämedal kiirendamisel kui kaasipedaal põhja vajautada siis tuleb seda imeliku häält ja seda kah mitte juust igakord,ma loodan et turbo ei hakka veel hambaid andma ,see oleks lääk allapoole vööd,,,,,:gun:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vanu teemasid ringi tõstes leidsin selle siin. Kui aus olla, siis olen korra oma auto kapoti alt täpselt samasugust pasunat kuulnud. Algul mõtlesin, et see rekka, millest parasjagu mööda vajutasin, lasi törtsu signaali, aga siiski mitte... Oma parem jalg oli sel hetkel põlvest sirgel ja kiirus oli pisut suurem legaalsest...:P Rohkem pole kuulnud.

Kas Iromani poolt eelpool nimetet diagnoos on reaalne?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

On küll ja tasuks kontrollimist,muidu on pärast veelgi kulukam,kui ennetavalt oleks.
Vasta