imelik heli kapoti all
mina jälle hädas,nimelt asi nüüd selline et kiirendamisel kostub kapoti alt imeliku häält,nagu keegi puhuks pasunat,varem oli kuulda ainult turbo vilet aga nüüd tuleb jah see jama hääl lisaks mis teeb mind murelikuks,,,,kui kohapeal kaasi anda siis ei kostu seda häälta aga just 2 ja 3 käiguga kiirendamisel äkki oskate aidata
Kui turbo vile on asendunud vanhvaaride helidega,on oodata turbovõlli pooleksminemist.Tunne on uhke.Põgenesin Tallinna reisisadamast sinna Preatoni kvartalisse ja kaesin lumivalget vaikelu sealt mäe pealt.KOGU SADDAM OLI MINU PIIMA SISSE UPPUNUD:headbang: Siis tuli sõber ja lohistas mu Anti juurde.Aasta siis oli 1999.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Vanu teemasid ringi tõstes leidsin selle siin. Kui aus olla, siis olen korra oma auto kapoti alt täpselt samasugust pasunat kuulnud. Algul mõtlesin, et see rekka, millest parasjagu mööda vajutasin, lasi törtsu signaali, aga siiski mitte... Oma parem jalg oli sel hetkel põlvest sirgel ja kiirus oli pisut suurem legaalsest...
Rohkem pole kuulnud.
Kas Iromani poolt eelpool nimetet diagnoos on reaalne?

Kas Iromani poolt eelpool nimetet diagnoos on reaalne?
On küll ja tasuks kontrollimist,muidu on pärast veelgi kulukam,kui ennetavalt oleks.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989