Tere
Tuttaval tehti carringus chek Teh 2 ga ja avastati koodid c1540 ja p1923, probleemiks et järsku süttivad abs ja tcs ja mootorituli.
Leidsin võrgust;:
C1540 Rupture in a chain э/м valves
P1923 There is no data in the tyre from TCM
teise puhul tekib mõte juhe rattast tcm i ni.
Kui kellelgi on kokkupuuteid olnud on teretulnud:
K: Diagnost koodid ABS ja TCS
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Kas siis Carring ise ei osanud tuttavale nende koodide sisu interpreteerida? Eeldaksin, et kui esinduses raha eest diagnost teha, siis peale veakoodide lugemise ja väljakirjutamise osatakse ka veaallikad kindlaks teha 

Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Kas siis Carring ise ei osanud tuttavale nende koodide sisu interpreteerida? Eeldaksin, et kui esinduses raha eest diagnost teha, siis peale veakoodide lugemise ja väljakirjutamise osatakse ka veaallikad kindlaks teha
Viitavad abs moodulile (tundub natuke ebatõenäoline)
Mul süttisid mootorituli, abs, tcs, kustus ka spido ära ja ka odo ei töötanud ja oligi abs moodul tuksis. Ehk siis kui samad sümptomid siis tuleb see moodul taastada või uus sebida.
Alguses tegi ta seda ainult korraks ja siis hakkas uuesti tööle, pärast juba jäädavalt.
Alguses tegi ta seda ainult korraks ja siis hakkas uuesti tööle, pärast juba jäädavalt.
Kas panid uue või saab ka kasutatud osa panna,Eeldatavasti peab ka teh 2 ga laulatama.
Mul süttisid mootorituli, abs, tcs, kustus ka spido ära ja ka odo ei töötanud ja oligi abs moodul tuksis. Ehk siis kui samad sümptomid siis tuleb see moodul taastada või uus sebida.
Algul oli plaan taastada lasta sest see uus maksab "miljoneid". Otsustasin aga otsida ehk leiab sobiva kasutatult. Lihtne see ei olnud sest peab olema sama tootekood. Kui sama kood ja sama kastiga auto onn siis tech2ga pole midagi teha. Minul on autom, moodul sai manuaali pealt seega TCS off on ees ja ei tööta. Selle kohta kirjutas üks foorumlane et saab aidata, suht mõttetu summa eest. Aga noh, see TCS oli nagunii pain in the äss, paar korda talvel oleks aint vaja olnud. Las olla off.
Kasutatud mooduli sain 35 euriga (juba lahti lõigatud ja taastatud eelmise auto küljes, ehk tugevam kui enne, seal sees muidu mingis megaõrnad traadid). Vahetus on ise tehtav ja võtab aega kui esimest korda juhendi järgi teed max 20min. Googeldades leiab selle juhendi ka.
Muidugi kui sa ei leia juba taastatud moodulit siis lihtsalt kasutatud moodulit sa vahetad varsti jälle uuesti.
Muidugi ei tea ma mis aasta autost siin üldse jutt käib...äkki mu pikk jutt asjata.
EDIT: kasutatud täpselt õiget moodulit otsisin ca pool aastat.
Kasutatud mooduli sain 35 euriga (juba lahti lõigatud ja taastatud eelmise auto küljes, ehk tugevam kui enne, seal sees muidu mingis megaõrnad traadid). Vahetus on ise tehtav ja võtab aega kui esimest korda juhendi järgi teed max 20min. Googeldades leiab selle juhendi ka.
Muidugi kui sa ei leia juba taastatud moodulit siis lihtsalt kasutatud moodulit sa vahetad varsti jälle uuesti.
Muidugi ei tea ma mis aasta autost siin üldse jutt käib...äkki mu pikk jutt asjata.
EDIT: kasutatud täpselt õiget moodulit otsisin ca pool aastat.