Saab 9-5 Aero 2004 automaat kastiga
Tere härrased.Lugu mul siis selline,et ühel päeval suri mul saab välja ja enam ei tee mitte ühte plörtsugi!Naine ütles et temal oli eelmine päev 2 korda välja surnud ja siis läks pikema käiamisega tööle-minul siis ikka mitte ühtegi lubamist!Oli see siis juhus või mitte,aga igal väljasuremise hetkel oli auto tagurdamisel!Kohapeal tehtud diagnostika ei näidanud ühtegi viga,kuigi seesama vidin näitas paar päeva varem,et ABS andur on vigane ja veel nipet-näpet!Palun tulge appi!
Süüteandur, süütekassett, või kütusepump.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Auto: 9000
Minu autol ei lasknud käigu asendi andur käivituda. Vahest ootasin ja käiasin tunnikese, vahest läks kolmanda/neljanda proovimisega. Alguses ainult niiskete ilmadega ja harva hiljem polnud vahet mis ilm oli ja ikka igapäevane probleem.
-
- Auto: 9000
See must asi mootori peal millele on kirjutatud "direct injector" on süütekasset ehk DI kassettpump teeb häält ilusti,aga mis on süüteandur ja süütekassett?