Nii olen vähemalt loetu põhjal aru saanud.
Kui äkki keegi juhataks mind Trionic5 skeemi juurde, oleksin väga tänulik! Maha joonistada tõesti ei viitsi, see on koletu töö

Kui juba skeem olemas, oskaksin midagi täpsemat kosta

Kui vin kood ütleb su auto LPT olevat, siis ta LPT ka on. Usun, et ka LPTdele võidi panna BPC klappe külge. Mis põhjustel? No ei oska arvata. Te mõlemad (sebastian ja qdwin) olete turborõhkudega mänginud - ehk oskate pakkuda.Algselt postitas: sebastian
Sobrasin veidi netis, et äkki erinevate ECU-de part. numbrid miskit ütlevad.
4781464 -> 1997 CDE (LPT? minu oma)
Algselt postitas: Cyber
Saage kokku, tõstke ajud ringi ja tehke üks tiir autoga..saategi teada kas on mingi vahe..
![]()
Algselt postitas: suurKui vin kood ütleb su auto LPT olevat, siis ta LPT ka on. Usun, et ka LPTdele võidi panna BPC klappe külge. Mis põhjustel? No ei oska arvata. Te mõlemad (sebastian ja qdwin) olete turborõhkudega mänginud - ehk oskate pakkuda.Algselt postitas: sebastian
Sobrasin veidi netis, et äkki erinevate ECU-de part. numbrid miskit ütlevad.
4781464 -> 1997 CDE (LPT? minu oma)
Qdwin, kui BPC on tehase poolt LPTle pääle pandud, siis tuleb sinna ka kindlasti mingisugune juhtimissignaal. Lülitatakse äkki lihtsalt madalamatel rõhkudel?
Huvitav oleks teada, kas 9-5 LPTdel kah BPC klapid on:poke: Et võibolla leidsid härrad-insenerid turborõhu ohjamiseks mingi uue mooduse, mida juba viimaste tonniste peal osaliselt prooviti?