9-5 aero 184kw Tartus

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
vassar

http://www.auto24.ee/used/1734552

On keegi vaatamas käinud ja oskab midagi mainida selle isendi kohta?
Fastaero

jahutusvedeliku paagis on vesi, klapikambrikaan lekib, karterituulutus puudulik, taga stange alt on näha tagumise otsa avarii jälgi, auto kindlasti värvitud ja värvimise randid nähtavad.
Kasutaja avatar
Myke
Auto: 9-3 SC 06" Vector

jahutusvedeliku paagis on vesi, klapikambrikaan lekib, karterituulutus puudulik, taga stange alt on näha tagumise otsa avarii jälgi, auto kindlasti värvitud ja värvimise randid nähtavad.

Tüüpiline KS, auto tuleks soetada saabumisel eestisse(raske jälgida aga tehtav)
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Millegi pärast on seal need masinad seal suht väsinud. Kui endale meeldib siis ostueelne kontroll ja hind paremaks saada, et vead kõrvaldada.
vassar

Tänud! Pigem hoian eemale sellest autost. Tuleb vist midagi uuemat vaadata.
vassar

Selline masin jäi samuti silma
http://www.auto24.ee/used/1779777
praktikant
Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

paneb imestama mida kõike soovitakse ca kahe tonni eest.
Auto on 13 X Jõuluvana näinud. :headbang:
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
vassar

no 2,5k eest eeldaks autot millele ei peaks kohe mootoriremonti tegema..vesi jahutusvedeliku paagis tundub üsna veider - kas ei jaksa isegi jahutusvedelikku osta või läheb plokikaane tihendi vahetuseks. Lisaks tagaotsa matsuga, kes teab kuidas kokku lapitud.
Minu jaoks tundub auto kahtlane ja kahjuks pole momendil endal aega autoga pikemat remonti ette võtta ja kui teenindusse viia siis paari kilo paranduse eest saaks juba investeerida aastaid uuemasse autosse millel oleks korralik hooldusajalugu ning madalamad riskid. Olen juba sama kadalipu ühe autoga läbinud ja ei näe asjal jumet. Ei ootagi UUT autot vaid ei otsi viimast läbiaetud ruuna.
Võimalik et vaatan veel selle aero oma silmaga üle. Lisaks oleks hea kui autol oleks olemas kärukonks mida sellel aerol pole, jääks üks investeering vähemaks.
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Olen vassariga selle koha pealt nõus, mismõttes paneb imestama mida 2k eest tahetakse - saabide turuväärtus on nagu on ja 2,5k eest on kindlasti mõistlikemaid variante kui kehvasti kokku lapitud avariiline ja võimaliku plokikaaneveaga raibe!
Kogenud Aeronaut. :drive:
praktikant
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

......2,5k eest on kindlasti mõistlikemaid variante...
Kasutatud auto ostmisel kehtib reegel:ALATI on kusagil paremas korras ja parema hinnaga auto saadaval.
Selline filosoofia.

.......kehvasti kokku lapitud avariiline...
Tulge maa peale. Palju tahta, et sihuke aparaat oleks särav esindusauto Sellises eas autodel on 600 võimalust olla kehvasti kokku lapitud, seejuures nii, et ka spetsialist ei näe. Nii et hinnake vigu, mis on nähtavad, sest need annavad infot eelmise omaniku suhtumisest, sh vigade peitmisesse.

... võimaliku plokikaaneveaga raibe....
Tasuks süveneda. Oleks tosool paaki kallatud olnud, siis kõik OK? Survet jahutuses peaks ostmisel igal juhul kontrollima, sõltumata paisupaagi sisust. Variant, et kusagil leikb lõdvik?
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Muidugi on kuskil paremas korras auto müügil, aga hakata siin vinguma et mida te 2,5k eest saada loodate - tule ise maapeale. Keegi ei ootagi esindusepilli selle eest, aga keegi ei oota ka seda et auto on vigu täis - ma ei usu et need autoaia vennad seal ise seda vett sisse pole kallanud (ja mu poolest lekkigu seal lõdvik, paak või radikas või olgu see plokikaas kõver - müüjal on kohustus neid asju mainida) ja ma olen enam kui kindel, et kui ma küsima lähen mis tegemist vajaks siis tuleb vastuseks, et "polegi nagu midagi meie teada". Vot huvipärast lähengi käin ära seal lähipäevil.
Kogenud Aeronaut. :drive:
RakvereRuss

tere

ei peagi ju ostma autot müügiplatsilt mis on tootud kaugelt ja seistes vananeb.
müüa SAAB 9-5, mis on igapäevases kasutuses. Pole küll uus auto aga see eest tean rääkida autost palju.
kõige suurem ja häirivam viga on roolilint.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1712438
info tel: 56 880 985
Airon

Mobistari platsil vedeles ka üks 9-5 universaal. Kuna oli kiire siis suurt tähelepanu ei pööranud.
praktikant
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

Muidugi on kuskil paremas korras auto müügil, aga hakata siin vinguma et mida te 2,5k eest saada loodate - tule ise maapeale. Keegi ei ootagi esindusepilli selle eest, aga keegi ei oota ka seda et auto on vigu täis - ma ei usu et need autoaia vennad seal ise seda vett sisse pole kallanud (ja mu poolest lekkigu seal lõdvik, paak või radikas või olgu see plokikaas kõver - müüjal on kohustus neid asju mainida) ja ma olen enam kui kindel, et kui ma küsima lähen mis tegemist vajaks siis tuleb vastuseks, et "polegi nagu midagi meie teada". Vot huvipärast lähengi käin ära seal lähipäevil.

Sedasamustki et ma pole selle auto müüja ja ei väida tema seisukorra kohta midagi.
Vingumine on lapsepõlvest, sorry.
Uldiselt jäi jutt mulle hämaraks. Et auto rape ja müüjad pätid või?
vassar

võib teema minu poolt lukku panna. Sai mindud veidi teist teed ja võetud MY2008 Saab 9-3 (1.9 disla) universaal ligi
Kasutaja avatar
jakobj

Kas keegi seda on vaatamas käinud?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1766249

Piltidelt paistab rooste probleem
Vasta