:thumb:Ralliks valims, kiiver olemas:)
ESK Sügisralli 2014 - 1. novembril!
Tere,
Kas siia ilmub ka mingi Võistlusjuhend või on kõik salajane kuni 1novembrini?
Kui õigesti aru sain siis sarnaneb uunikute ralliga aga mitte päris nii! (või peaks lugema ikka uunikute võistlusjuhendit)
Võiks olla mingi info, et mis vajalik kaasa võta (näiteks: pliiats, paber, gps jne nagu eelmisel aastal oli infoks)
Kui õigesti aru sain siis sarnaneb uunikute ralliga aga mitte päris nii! (või peaks lugema ikka uunikute võistlusjuhendit)
Võiks olla mingi info, et mis vajalik kaasa võta (näiteks: pliiats, paber, gps jne nagu eelmisel aastal oli infoks)
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Kuule, kui Sa vaatad esimesel lehel olevat näidist, siis on minu arust juba sealt aru saada, et gps tuleb kaasa võtta.Tere,
Aga Kivisild jätab selle sõidu vahele...sry
Esimeses postituses on vastavaid muudatusiTere,
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
mis mõttes?Aga Kivisild jätab selle sõidu vahele
Otseses...vabandan. Ma ei saa üksi istuda autosse ja hakata panema. Kui jah, offroadvõistlustel on selline formaat ehk siis joonorienteerumine olnud juba mitmetel võistlustel sees, siis üksi on seda päris raske teha. Seega minu otsus on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu.

Tegelt mind huvitab võistlujuhend pigem punkti arvestuse osas? 
Ristsõna ja Kiivriga katse annab võimaluse lisa punkte teenida aga üldine osa?
Kui lugeda Uunikute võistlusjuhendit siis see tundub päris karm
(iga varem jõutud minut võrdub -10punkti samas hilinedes saab iga minuti eest -1punkt)
Ma ei taha sellega õelda, et ilgelt oleks vaja kiirustada aga see tundub veidi imelik!
Minule isiklikult meeldis Pildiralli süsteem väga!:)

Ristsõna ja Kiivriga katse annab võimaluse lisa punkte teenida aga üldine osa?
Kui lugeda Uunikute võistlusjuhendit siis see tundub päris karm

Ma ei taha sellega õelda, et ilgelt oleks vaja kiirustada aga see tundub veidi imelik!
Minule isiklikult meeldis Pildiralli süsteem väga!:)
-10p varem jõudmise eest ongi kihutamise vältimiseks, et ikka sätiksid täpsesse aega ja pisut hiljem jõudmine pole nii hull.
Aga olles Uunikute talverallit mõned korrad sõitnud, siis võib öelda, et ülearu pole kunagi aega olnud, vaevalt jõuad teeääres k...sel käia.
Aga olles Uunikute talverallit mõned korrad sõitnud, siis võib öelda, et ülearu pole kunagi aega olnud, vaevalt jõuad teeääres k...sel käia.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Nii on. Valimata kiirusega üritused jäägu kinnistele territooriumitele. Avalikel teedel toimub sõitmine peab olema seaduspärane ja kihutamine karistatav.
Keskmisi on valiltud selle järgi, et jõuaks ristsõna jaoks asju vaadta ja siis veel sõita ka..
Ja keskmise hoidmine ei tähenda kindlasti seda, et stardis panete kruiisi peale.
kui ikka mõne koha peal nii kiiresti sõita ei saa, siis kusagil mujal saab selle ilmselt tasa teha. Peatused ka veel vahele.
Ajaviiteks tuletage meelde, kuidas kiirus, teepikkus ja aeg omavahel seotud on. Kui kiirest mingi kiiruse juures kilomeetrit läbitakse jms.
Keskmisi on valiltud selle järgi, et jõuaks ristsõna jaoks asju vaadta ja siis veel sõita ka..

Ajaviiteks tuletage meelde, kuidas kiirus, teepikkus ja aeg omavahel seotud on. Kui kiirest mingi kiiruse juures kilomeetrit läbitakse jms.
Ootame sind ikka stardirivisseSuure tõenäosusega jääb mul ka see sõit vahele.

Aastal 2012 team Ivometsa poolt esimest korda aastaks enda kätte võidetud rändkarikas on seekord võimalik jäädavalt oma riiulisse paigutada!
Oli ju sinu team võidukas ka eelmine aasta

Vv. 2012 aasta võistlusjuhendist:
2.17 Võistluse võitja saab lisaks tavapärasele auhinnakomplektile (diplomid ja karikas) üheks
aastaks oma valdusesse Eesti Saabiklubi Sügisralli rändkarika. Rändkarika saab omale
võistkond kes on võitnud Eesti Saabiklubi Sügisralli kolmel aastal järjest tingimusel, et
võistkonnas on kõigil kolmel aastal vähemalt kaks liiget püsinud muutumatuna.
Kõikidel teistel aga on võimalik katkestada see võidukas seeria

mis mõttes?Aga Kivisild jätab selle sõidu vahele
Otseses...vabandan. Ma ei saa üksi istuda autosse ja hakata panema. Kui jah, offroadvõistlustel on selline formaat ehk siis joonorienteerumine olnud juba mitmetel võistlustel sees, siis üksi on seda päris raske teha. Seega minu otsus on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu.
Kui kõike ei jõua, siis peab vähemalt pool rehkendust tegema!
Kui hommikuks ei jõua, tuled õhtul??