Kõigepealt püüdsin aru saada, mis MAF anduri 6 pin-ise pistiku otsad tähendavad (see puudutab MAF andurit 0 280 212 013), abiks pdf failid mootori kohta.
Pinnid siis:
1 - maa ühendus
2 - ühenduses ECU 6 pin-iga, saab ECU-st maa
3 - ühenduses ECU 7 pin-iga, MAF signaal, selle pdf-i järgi vist peaks olema, kuigi pole päris kindel, pigem väga skeptiline, 850rpm = 2.2V ja 5000rpm = 5V
4 - ühenduses ECU 8 pin-iga, antakse "Burn" käsk 1 sekundiks peale mootori välja lülitust, niidi puhastuseks, NB! pinge 4V ainult tuleb sinna saata, mitte 12V ja põletus kestab nii kaua, kui seal on pinge.
5 - +12V süüte olemasolul, kuidas toide sinna "Burn" käsuga saab, ei tea
6 - pole kasutuses LH2.4 korral, kuid LH2.2 puhul ühenduses reguleerpotega, mille teine ots otse maa külge.
Mõlemal anduril niit korras, läigib jne. Aga väljundpinge erineb pisut. Võib-olla erines varem rohkem, kuna enne vigasel käsitsi käivitasin "Burn" ja pisike suitsupilv niidilt igatahes kerkis.
Testimiseks kasutasin "naise" fööni, seal nupp, et saab ka külma õhku puhuma panna, kuigi soe - külm õhu vahe oli mõlemal ca. 0,1V.
Ja mõõtmistulemused:
Voolutarve: Vigane - 410mA, Terve - 470mA
Pinge väljundis:
Laua peal - Vigane - 1.11V, Terve - 1,27V
Föön keskmine kiirus - Vigane - 2.4V, Terve - 2.7V
Föön max kiirus - Vigane - 2.6V, Terve - 3.0V
Ma ei oska hinnata, kui palju õhku suudab föön anda võrdlusena 5000rpm mootoriga, aga kui pinge peaks tõusma 5V-ni, siis kas ka see terve näitab juba väsimuse märke

Ja uudishimulikuna lootsin, et "kaane all" saab miskit parandada, aga ei, pehmesse silikoni valatud "kristallid" jne. Või siis kulub/väsib niit, mis aga mõlemal sama välimusega ja pingul?
Lisatud failid