M: Uued tekstiilist salongi matid Saabile. Uus tellimus VALMIS!
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
OG9-3 jaoks on hinnakirjas 2 varianti, mis neil vahet on?
Oskan homme täpsemalt vastata.
Hetkel tellimus lukus!
Kuna enamus tellijaid on Tallinn/Harjumaa siis ostin vabatahtliku kes need selles piirkonnas laiali jagaks
Esimeses postituses tellimused, summad ja konto ka kirjas.
Maksin ära, ühest asjast aru ei saanud, kui ei kirjutanud kinnitused, kas siis vanema 9-5 matile ei tulegi auke sisse? Kahjuks laialijagamisega ei saa abiks olla....välja arvatud juhul kui Rantto suuskade vedamise varustusele hinnaalandust teeb 

- rantto
- Saabiklubi liige
Hetke seis:
Logod tellitud 28 nov. Tarne kuni 14 päeva.
Tellimuste tabel täidetud, saadan ära kuid enne logode saabumist matid valmis ei saa.
Kes Mistra kinnitusi ei soovinud saavad sellised kinnitused nagu originaal mattidel.
Logod tellitud 28 nov. Tarne kuni 14 päeva.
Tellimuste tabel täidetud, saadan ära kuid enne logode saabumist matid valmis ei saa.
Kes Mistra kinnitusi ei soovinud saavad sellised kinnitused nagu originaal mattidel.
Ma võin oma töökojas neid jagada.
- rantto
- Saabiklubi liige
Täna õhtuks peaks matid Tartusse jõudma, siis sordin ära ja kuna Saabu nii lahkelt pakkus siis saadan pealinna omad talle edasi.
Kellel profiilis asukohta pole ja soovivad matte kätte saada mujal kui Tartu/Tallinn siis palun U2U mulle.
Kellel profiilis asukohta pole ja soovivad matte kätte saada mujal kui Tartu/Tallinn siis palun U2U mulle.
- rantto
- Saabiklubi liige
Matid Tartus, saadan varsti Saabu-le edasi.
Kus Tartus kätte tahavad saada andke endast märku.
E: matid kullerile üle antud ja esmaspäeva pärastlõunal Saabu käes. Täpsem info samal päeval
EE: saatsin ainult makstud matid
Kus Tartus kätte tahavad saada andke endast märku.
E: matid kullerile üle antud ja esmaspäeva pärastlõunal Saabu käes. Täpsem info samal päeval
EE: saatsin ainult makstud matid
Matid on kohal, Mustamäe tee3,56683368. Järgi võib tulla 9-19.
Tänud osalistele organiseerimast, sain oma 9-5 jalamatid kätte ja tekkis küsimus kas beez ongi oluliselt tumedam kui piltidel paistab ja reaalselt 9-5 enda hele sisu on? Matid ei ole hallid mul ka, kuid päris palju tumedamat tooni on beez küll. Muidu pakendil küll kirjas ilusti 718590 nagu pidigi.
Muidu mingit probleemi pole, eesmärk on funktsiooni täita ja matt olgu õiges suuruses
Muidu mingit probleemi pole, eesmärk on funktsiooni täita ja matt olgu õiges suuruses

- rantto
- Saabiklubi liige
Tänud osalistele organiseerimast, sain oma 9-5 jalamatid kätte ja tekkis küsimus kas beez ongi oluliselt tumedam kui piltidel paistab ja reaalselt 9-5 enda hele sisu on?
Käisin võrdlesin Saabi ja matte, päris mitu tooni tumedam beež on.
- rantto
- Saabiklubi liige
Üle on nii musta kui beezi värvi komplekt 9-5-leNagu alati ärkasin ma hilja! Kui peaks 9-5 matte mingil põjusel ülejääma siis ostaks rõõmuga ära!
Musta värvi komplekt 9-3 SS -08
OG9-3 beeži värvi esimesed matid
Juhul kui ta ei soovi, siis võtan ise ära!
Mina võtaksin küll ühe üle oleva komplekti endale. Autoks mul MY06 Saab 9-5. Kust kätte saan ja mitu raha?
Palun musta värvi komplekt!
Press pani musta värvi mattidele bronni peale.
Avaldaksin ka soovi mattide järele. Muidu võtaks need 9-3 OG beežid vist äragi aga kardan, et jäävad pisut heledad tumedas salongis ning ainult esimesed pakkumises samuti. Kui aga uuesti tellima hakatakse olen kindel soovija.