9-3 2003 110kw tagumised uksed

Vasta
ando24

oskab keegi nõu anda,miks tagumised uksed puldist lahti ei tule.jama ilmnes sel pühapäeva hommikul,kui äkitse külmaks läks.ühtlasi viskab kompu aknale teate mingist lukusüsteemi veast ja käsib servisesse minna.käsitsi nupust tõmmates tulevad lukust lahti,kuid puldiga ei avane ega ka lukustu.
Andre83

Lukkude mootorid võisid ära väsida. Lõplikult aitab nende vahetus. Mul kah temperatuuri muutustega juhtus lukkude häireid. Pärast vahetust kõik ok ja asenduse sain lammutusest.
Lukustamisel/avamisel suunatuled vilguvad?
ando24

avamisel vilguvad,lukustamisel mitte,kuid huvitaval kombel hakkas juhipoolne tagumine uks tööle,lukustub ja avaneb puldist.kõrvalistujapoolne tagumine on tumm.
Kasutaja avatar
andrehh
Auto:

Proovi uksenuppu ülesse-alla liigutada kuni on kuulda, et lukk tööle hakkab. Kui see ei aita siis on juba probleem lukus endas.
Kasutaja avatar
skyline
Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero

Proovi uksenuppu ülesse-alla liigutada kuni on kuulda, et lukk tööle hakkab. Kui see ei aita siis on juba probleem lukus endas.

Täpselt, proovi nii nagu soovitati.

See on suht tüüpviga. Mul ka vahel üks tagaukse lukk saab aeg-ajalt Alzheimeri. Aitab kui nuppu mõned korrad manuaalselt üles alla plõksida kuniks luku elektroonika ise kaasa hakkab töötama. Olen ka wd-40 abil proovinud määrida, tundub, et ega see määre sinna ei ulatu, sest peaks olema tegu lukus asuva mikrolüliti veaga.
Uus lukk maksab esinduses ca 60-70 euri.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
praktikant
Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

sihukest muret pole neil kes autos suitsu teevad :)
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Ma ei taipa.... (mitte et ma autos suitsu teeksin)
ando24

Mured lahenesid iseenesest,kui ilm plussi läks.Kuna olen esimest talve Saabi omanik(sai veebruaris soetatud) siis peaks avastamisrõõmu veel kuhjaga jaguma.Tänud nõuannete eest.
praktikant
Auto: 9-3 ----- 2008
9-3 Arc 2006
9-5 NG säästukas

Ma ei taipa.... (mitte et ma autos suitsu teeksin)

sõidu ajal praokil olev esiaken ventileerib niiskuse ustest välja
"tahan kõike teada" ütleb plakat koolimaja seinal
Vasta